Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az egyik haverom nem sportol...

Az egyik haverom nem sportol és kenyeret eszik kenyérrel.1grammot sem hízik. Hogyan lehet ez?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 15:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amikor fiatalabb voltam és egész nap a haverokkal lézengtünk, én is olyannak tűntem aki bármit megehet de idegesítő módon soha nem hízik. Nah ez soha nincs így.

Amit más látott, hogy bevágtam egy nagy tányér spagettit éjfélkor, az egy részt egész napi kajám volt, másrészt nem minden egyes nap ettem nagy tányér spagettit csak mondjuk heti 2x.

Ugyanaz a genetikám mint középsuliban, most mégis híztam. Azért mert egyszerűen többet ettem (én az unalom miatt).

Vagyis abszolút a kalóriabevitel számít. A vékony lányok amit előtted megesznek, lehet hogy az az egész napi kajájuk és a köv. 3 napban csak kicsi semmiségeket esznek, amikor meg újra találkozol velük, megint bevágnak egy nagy hambit. Ezért tűnhet úgy, hogy zabálhatnak hízás nélkül. Megnyugtatlak, nem így van:) Nekem is életmódot kellett váltanom az első egyetemi évek után, pedig mindig nagyon vékony voltam. 3-4 hónap alatt fogytam 6 kilót, mert visszatértem a középiskolás madárétkezéshez.

Ez a titok:)

2016. máj. 3. 00:08
 12/12 anonim ***** válasza:

11. Vagyok, elfelejtettem írni, hogy rendkívül fontos a fogyásnál, hogy fejben ne éhezz. Ha az elméd éhezik, a tested tartalékoló üzemmódba vált!! Ha éhes vagy enned KELL a fogyás érdekében, csak keveset és mellé nagyon sok vizet.

A vékony lányok nem éheznek, a tested kevés ennivalótól is jól érezehti magát, ill. elfoglaltság elveheti az étvágyadat. Nekem oda kell figyelnem arra, hogy egyek különben azt veszem észre, hogy szédülök.

Szóval ez is különbség a nehezen fogyók és az alapból vékonyak között, hogy a vékony emberek nem kattognak folyton az evésen, nem éhesek folyton.

2016. máj. 3. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!