A hasam még mindíg nem lett feszes. Milyen gyakorlatokat végezhetnék? Eddig teljes testes edzést csináltam. Többnyire Rubint Rékára ugráltam. Most koncentráljak csak a hasra?
Figyelt kérdés
-10 kg volt a cél. Most tartok -8kg-nál de szerintem a hasam alig változott. Narancsbőröm eltűnt,fenekem és a combom szép feszes lett de a hasam... az katasztrófa. Nyárig még rendbehozhatom?
Napi 40 perc Rubint Rékát és 40 perc szobabiciklit sportoltam eddig.
Étrendem szerintem rendben van,legalábbis nem akarok rajta változtatni mert nekem nagyon bevált. Sok fehérje,kevés -(30g max) szénhidrát.
2016. ápr. 27. 08:52
11/19 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy a ketogén diéta jól működik, pláne ha szép feneke lesz az embernek... ;-) :-D
12/19 A kérdező kommentje:
:D
Na de a hasam is eltűnhetne. A narancsbőr és a hasam miatt kezdtem el diétázni. De hasilag seholsem tartok,mellesleg meg fogytam.. :D
2016. ápr. 27. 12:18
13/19 anonim válasza:
Kitartás! Idővel az is lemegy. :-)
14/19 A kérdező kommentje:
Nyárig összejöhet?
2016. ápr. 27. 13:31
15/19 anonim válasza:
Ha máshol már nincs rajtad zsír, akkor igen, össze...
Ha akad még máshol is, akkor nem biztos.
16/19 anonim válasza:
Összejöhet,de ha mégsem, akkor sincs semmi. :-)
17/19 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz :) örülök már ennek a 8kg-nak is. Még soha nem voltam ilyen kitartó!
2016. ápr. 27. 14:08
18/19 anonim válasza:
A hasadat rubint réka nem fogja egyhamar lefogyasztani. Arra kondi kell, vagy legalább felülések.
19/19 anonim válasza:
Na hát csak így tovább! :-) Ha már nagyon unod a Rubint Rékát,akkor keress rá Péntek Enikőre! Mondjuk én súlyzós edzésre esküszöm. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!