Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem feszesebbé a...

Hogyan tegyem feszesebbé a melleimet?

Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok, de azt hiszem korán kezdtem melltartót hordani (13 éves korom körül mikor még alig volt valami). Mára már megbántam és nem rég hirtelen meg is nőttek fogamzásgátló szedése miatt. Már sport melltartót hordok, de nem tudom mit tehetnék hogy ne lógjanak, nem olyan vészes de számomra zavaró.

2015. dec. 7. 22:41
 1/8 anonim válasza:

Nekem is lógnak, azert nem suroljak a padlót, ds nem olyan feszesek mint kellene. Ezen csak a szike segit.:/

El kell fogadni sajnos.

17/l

2015. dec. 8. 07:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Vannak olyan típusú mellek, amik kicsit lógnak. Az úgy van jól.

Tizenévesen ne barmoltassátok össze magatokat (meg később sem). Semmi nem ezen fog múlni.

2015. dec. 8. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet, sajnos a nagy mellnek súlya van, így mindenképp fog lógni egy kicsit. :(
2015. dec. 8. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
csipeszeld össze a hátadon a bőrt
2015. dec. 8. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mellet szalagok tartják, amik nem edzhetők úgy, mint az izmok. A melltartóviselés sem befolyásolja a dolgot, rengeteg nőnek van feszes melle, miközben tini kora óta hordja.

Nem lehet, hogy te látod kissé rosszul a tested? Sokan eltúlozzák az apró hibáikat.

2015. dec. 8. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy mell ha nagy, akkor szép is, valamennyi lógás egyáltalán nem ront rajta, sőt tök természetes, olyannak kell lennie. Nagyon szépek lehetnek! Aza lényeg, hogy nem kicsik!

25F

2015. dec. 8. 15:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy boldogabb lennék egy kisebb, de feszes mellel.
2015. dec. 9. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:
29%
Pedig egy kis mell sehogy se szép szerintem.
2015. dec. 10. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!