Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tudom feszesebbé varázso...

Mivel tudom feszesebbé varázsolni (fogyás miatt petyhüdt) melleimet?

Figyelt kérdés
34 kg-ot fogytam. A melleim csúnyák és ráncosak lettek. Úgy néznek ki, ha megnyomódnak, mintha hiányozna belőlük valami. Nem lógnak. 80D-s melltartót hordok.

2013. júl. 22. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb 2 hete használom reggel a Sunfleur mellfeszesség növelő balzsamot, és este tusolás után pedig az aromax mellápoló olajat. Lehet bebeszélem, de mintha látnék pici javulást...:)

2013. júl. 22. 12:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Utána olvastam mind a kettőnek és tényleg jók a tapasztalatok :)
2013. júl. 22. 13:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a Sunfleur mellfeszesítő nem ért semmit, nem csak egy fajtát használtam közüle, van ennek a márkának több is, ha jól emlékszem.

Én most az Eveline 3D Push Up mellfeszesítőjét használom, már 2 éve használom ezt persze nem állandóan. Pl most is azért használom, mert jó pár kg felszaladt és kenem vele minden reggel és este, hogy ne ereszkedjen meg. Pár hete akciós volt a Rossmannban, csak 1000 Ft-ba került egy, úgyhogy én vettem 6 db-ot. :) Nagyon szeretem tényleg, külföldi fórumokon is olvastam róla, hogy jól feszesít. Azt is ígéri, hogy picit növekedni is fog tőle, na ilyesminek nem dőlök be és én nem tapasztaltam ilyet.

Szóval én inkább ezt ajánlanám neked, mint a Sunfleur-t. Csak egy a baj, ahogy leírod a melleid, azokon az ilyen krémek sajnos már nem segítenek. Viszont alkalmaznak a kozmetikákban vákuumos mellfeszesítést, azzal lehet elérni látványos sikert! Valamint nem ártana ösztrogén kapszulákat szedned.

Ezek a megoldások vannak sajnos, vagy a szike......

2013. júl. 22. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!