Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » H lefogyok 20 kg-t akkor a...

H lefogyok 20 kg-t akkor a hasamon lévő striákkal mi lesz? Elhalványul vagy eltűnik? 16/F

Figyelt kérdés
lassan fél éve előjöttek ezek a csíkok a hasamon és marhaszégyenlős lettem:( 20 kg feleslegem van amit elhatároztam hogy le is adok.Szóval ha szép fokozatosan lefogyok akkor ezek a striák eltünnek vagy nagyon elhalványodnak? van még esély hogy szép bőröm legyen? regenerálódhat még? 16/F

2013. jún. 17. 00:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A striák sajna nem fognak eltűnni, halványodni halványodhatnak, viszont a gyors fogyástól újabbak is előjöhetnek:s
2013. jún. 17. 00:27
 2/13 A kérdező kommentje:
igazából arra vagyok kiváncsi hogy akiknek volt vagy van striája a hasán, és lefogyott akkor mi történt a striával?
2013. jún. 17. 02:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Én 23 kilót fogytam és ugyanolyanok maradtak.
2013. jún. 17. 02:47
 4/13 anonim ***** válasza:
A stria nem tűnik el. A kirepedt bőr nem lesz már sosem ugyan olyan, nem fog összeforrni. Idővel halványodik a stria, de eltűnni nem fog.
2013. jún. 17. 08:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki a yamuna paprika masszázsolajat. Nagyon éget, most elég csúnya tőle a bőröm, de bízok benne, hogy segíteni fog :)
2013. jún. 17. 14:40
 6/13 A kérdező kommentje:
de igazából arra vagyok kiváncsi hogy vékonyan már jobban áll a stria? vagy nagyon halvány? nem tudom elképzelni milyen lehet mert így dagin nagyon csúnya de vékonyan hogy néz ki a hason?
2013. jún. 18. 02:21
 7/13 anonim válasza:
Probáld meg a dermarollert. Esetleg én azt találtam mert nekem is vannak fiú létemre így már 1 éve nem tudok menni starandra, hogy hasazol, mindennap aztán ha lefogysz és közben gyúrsz is izom lesz, az pedig valamennyire eltünteti.
2013. júl. 6. 21:43
 8/13 A kérdező kommentje:
ultolsónak!:) nekem is az a tervem hogy most fogyózom, elkezdtem szoba biciklizni, hétköznap 45-50 percet tekerek, meg most elkezdtem a norbi ducitréningel tornázni meg súlyzós edzések.. már csak az étrenddel van a baj:( de azt is megpróbálom belőni mer szeretnék már lefogyni nagy érdekel milyen lehet már vékonynak lenni:) egyébként kerek 100 kilóról indulok ami kicsit ingadozik. és 178 cm magas vagyok és olyan 75-80 kg a célom:)
2013. júl. 7. 23:25
 9/13 A kérdező kommentje:
+ még aki lefogyott és a hasán striák voltak az tud küldeni egy elötte utánna képet? nagyon érdekelne és sehol se találok:(
2013. júl. 8. 01:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem nincs róla előtte/utána képem, de ugyanolyanok maradtak, mint voltak.
2013. júl. 8. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!