Mit csináljak a fürdőben a striákkal? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szeretnénk menni fürdőbe, de én szégyellem a striákat . Hogyan tüntessem el , hogy ne lássák mások? Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.2013. máj. 22. 16:26
1/11 anonim válasza:
Senkit nem zavar, téged sem kéne zavarnia. Eltüntetni nem lehet.
2/11 anonim válasza:
Azt hiszed a fürdőbe azért mennek az emberek hogy téged bámuljanak? Nagy ívbe le vagy fosva. Csak te agyalsz ezen, senki más.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kulturált megfogalmazást "kedves" 2. Tudod én adok magamra, lehet , hogy te nem , sajnos ilyen nőkkel van tele a világ , megy a meki, és nem foglalkozunk magunkkal.
1. válaszoló : valami kendőre gondoltam , vagy hasonló dologra, sajnos engem zavar.
2013. máj. 22. 16:47
4/11 anonim válasza:
én ezek közül csak a méregtelenítést és a váltott hőmérsékletű zuhanyzást próbáltam,a striákat csak halványította,de a narancsbőröm teljesen elmúlt,nem csináltam sokáig,lehet hogy hosszabb távon teljesen eltüntetik a stirákat
5/11 anonim válasza:
Kettes vagyok. Ha annyira adsz magadra, akkor miért vannak striáid? :D Azt meg csak sajnálom, hogy az előző (egyébként teljesen igaz és helytálló) hozzászólásomból csak a csúnya szavakon tudtál fent akadni és most ezen hisztizel. Remélem anyukádnak már kisírtad magad, hogy milyen csúnyán beszélt veled ez a gonosz bácsi. :D
6/11 anonim válasza:
a stira nem azért alakul ki mert valaki igénytelen,hirtelen súlyváltozástól is lehet,vagy ha valaki sokat nő
szerintem nem a gúnyolódást kellet volna nézni hanem az hogy mennyire tudatlan vagy
7/11 anonim válasza:
Örülök, hogy te megérted, hogy nem a gúnyolódást kellett volna kivennie az egészből. De az ilyenekkel nem lehet mit tenni. Azt hiszi ő a világ közepe.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a normális választ, egyébként nem vagyok tudatlan, 2 diplomám van , most úton van a 3. is , 2 családos anyuka vagyok, és nem sírtam ki magam anyucin, mert sajnos nekem már nincs. És szerintem meg ott kezdődik a tudatlanság,butaság, hogy más szüleit a szánkra vesszük .
2013. máj. 22. 18:25
9/11 anonim válasza:
6-os vagyok:nem neked írtam hogy tudatlan vagy hanem a kettes válaszolónak mivel fogalma sincs arról hogy a stria nem az igénytelenségtől alakul ki ahogy ő fogalmazott
10/11 A kérdező kommentje:
Akkor én kérek elnézést 6-os válaszoló ! Én is , és a "kedves" 7-es is félreértettük, hiszen ő azt hitte, hogy rám céloztál! Nekem a 2. gyerkőcöm után jöttek ki, az első baba után semmi gond nem volt, pedig azóta sem hagytam el magam, sportolok , egészségesen táplálkozunk.
2013. máj. 22. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!