Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a fürdőben a...

Mit csináljak a fürdőben a striákkal? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szeretnénk menni fürdőbe, de én szégyellem a striákat . Hogyan tüntessem el , hogy ne lássák mások? Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

2013. máj. 22. 16:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem zavar, téged sem kéne zavarnia. Eltüntetni nem lehet.
2013. máj. 22. 16:27
 2/11 anonim ***** válasza:
43%
Azt hiszed a fürdőbe azért mennek az emberek hogy téged bámuljanak? Nagy ívbe le vagy fosva. Csak te agyalsz ezen, senki más.
2013. máj. 22. 16:41
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kulturált megfogalmazást "kedves" 2. Tudod én adok magamra, lehet , hogy te nem , sajnos ilyen nőkkel van tele a világ , megy a meki, és nem foglalkozunk magunkkal.

1. válaszoló : valami kendőre gondoltam , vagy hasonló dologra, sajnos engem zavar.

2013. máj. 22. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

én ezek közül csak a méregtelenítést és a váltott hőmérsékletű zuhanyzást próbáltam,a striákat csak halványította,de a narancsbőröm teljesen elmúlt,nem csináltam sokáig,lehet hogy hosszabb távon teljesen eltüntetik a stirákat

2013. máj. 22. 16:53
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Kettes vagyok. Ha annyira adsz magadra, akkor miért vannak striáid? :D Azt meg csak sajnálom, hogy az előző (egyébként teljesen igaz és helytálló) hozzászólásomból csak a csúnya szavakon tudtál fent akadni és most ezen hisztizel. Remélem anyukádnak már kisírtad magad, hogy milyen csúnyán beszélt veled ez a gonosz bácsi. :D
2013. máj. 22. 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:

a stira nem azért alakul ki mert valaki igénytelen,hirtelen súlyváltozástól is lehet,vagy ha valaki sokat nő

szerintem nem a gúnyolódást kellet volna nézni hanem az hogy mennyire tudatlan vagy

2013. máj. 22. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Örülök, hogy te megérted, hogy nem a gúnyolódást kellett volna kivennie az egészből. De az ilyenekkel nem lehet mit tenni. Azt hiszi ő a világ közepe.
2013. máj. 22. 17:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a normális választ, egyébként nem vagyok tudatlan, 2 diplomám van , most úton van a 3. is , 2 családos anyuka vagyok, és nem sírtam ki magam anyucin, mert sajnos nekem már nincs. És szerintem meg ott kezdődik a tudatlanság,butaság, hogy más szüleit a szánkra vesszük .
2013. máj. 22. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
6-os vagyok:nem neked írtam hogy tudatlan vagy hanem a kettes válaszolónak mivel fogalma sincs arról hogy a stria nem az igénytelenségtől alakul ki ahogy ő fogalmazott
2013. máj. 22. 18:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor én kérek elnézést 6-os válaszoló ! Én is , és a "kedves" 7-es is félreértettük, hiszen ő azt hitte, hogy rám céloztál! Nekem a 2. gyerkőcöm után jöttek ki, az első baba után semmi gond nem volt, pedig azóta sem hagytam el magam, sportolok , egészségesen táplálkozunk.
2013. máj. 22. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!