Hogy tehetném feszesebbé a bőröm? 36-37 Kilogrammot fogytam 7 hónap leforgása alatt.
15 éves vagyok és mindenki azt mondja a környezetembe hogy mivel még növök a bőröm úgyis helyre fog állni , vajon ez így lesz ?
Nem érdekelek azok a hozzászólások hogy soha nem lesz olyan a bőröd mint egy olyan embernek aki egész életében sovány volt !!!!!
Ha kell vért izzadok ! De végig csinálok azt amibe bele kezdtem ;)
105 kilogrammot nyomtam Januárba , Ma pedig 66-67 kilógrammot ! De sajnos a hasamon lóg a bőr elég feltűnően.
1. kommentelő : :D Hááát Bocsi de nekem az az életforma már nem kell :))
2. kommentelő : Nagyon szépen köszönöm :D Egyből meg is fogadtam a tanácsod :D Mindenre megpróbálok odafigyelni amit csak írtál . Remélem össze jön :)))
3, Kommentelő : Szia :) Majd igen küldök amint haza értem , éppen nyaralni vagyok .
4, Kommentelő : Hali :D Köszönöm , Hát tudod én egész életembe nagydarab egy gyerek voltam és valahogy tudtam magamnak egy nap azt mondani hogy képes vagyok rá.
Akkor el kezdtem edzeni és kínzóan keveset enni.
Aztán a www.kaloriabazis.hu segítségével be tanultam szinte hogy milyen ételt ehetek :))
És Röpke 7 hónap alatt le is adtam ezt a menyiséget ,de ennek sajna van 1 hátránya ! : A szervezetemből a Vitaminos is ki ürültek és más fontos anyagok is , egyszer volt hogy el is ájultam sajnos.
Na de lényeg :) Mindenki le tud fogyni csak akik el kezdik gyorsan fel adják ! ez azért van mert a fogyókúra elején sokáig nincs sikerélményed , de amikor már el kezdik mondani a környezetedben élők hogy: "Te fogytál :D?"
Az akkora motivációt ad hogy az eszméletlen :))
H érted h kinzoan keveset?
Baromira nem tesz jót a szervezetnek ez az életmód..jojo effektus..
És csak a szervezetedet ehhezteted...mégha mégis szoktad ezt az életmódot...
Szia! Gratulálok a kitartásodhoz és az eredményedhez!Ha mindent ilyen hozzáállással csinálsz az életedben, akkor nagyon sikeres leszel.Azért kicsit lassabb ütemben kellett volna fogynod és akkor a bőröddel most nem lenne gond, meg célszerű lett volna a szükséges vitaminok, ásványok bevitele az egészséged érdekében. úgy elmardhatott volna az ájulás és a fogyásodat sem befolyásolta volna.Most hogyan , mivel pótolod a szervezetedből kiürült vitaminokat, ásványokat?
A kérdésedre térve a sportolás, váltózuhany, helyes táplálkozás mellett érdemes lenne egy narancsbőr elleni tekercselőt kipróbálnod, ami a bőrt is feszesíti, hátha Neked is segítene.Ezt a fogyid közben használva valószínűleg most nem lenne ilyen gondod.Egy óra alatt általában egy-két centi csökkenést szoktunk mérni és tapintásra is simább, feszesebb a bőr.
Kedves mucus98 . !
Nekem akkor már nem számított semmi :D Azt akartam hogy végre az életben sovány lehessek !
Tudtam hogy kockázattal jár !
Hidd el ha egy ilyenbe bele kezdenél hasonló fejjel mint ahogy azt én tettem téged sem érdekelne hogy menyi idő alatt kéne !
Életembe nem voltam sovány , de ezt az álmomat valóra váltottam :D
Következő kommentelő. :
Szia köszönöm ! :))
Tudom hogy kicsit lassabban kellet volna , de szinte a vége fele már el vesztettem a fejemet és nem foglalkoztam azzal hogy ideális menyiséget egyek !
A Vitaminokat ... HÁáááát látod ez az ahogy sehogy !
De most olvasgattam utána .!
Rendeltem multivitamint és mellé vettem pár doboz pezsgőtablettát .
Illetve rá állok a gyümölcsfogyasztásra . Remélem hatni fog .
Sport , na igen az életem egyik legeslegjobban utált szava :D
Egyetlen sport van amiben meg találtam magam : StreetWorkout . Dehát még az elején járok a dolgoknak,!
Ennek a narancsbőr elleni tekercselőt adok egy esélyt !
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!