A megnyúlt bőr feszes lesz magától?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Lehet hogy nem jó kategóriába írtam.A nyáron egy betegségem miatt 80 kilóról 60-ra fogytam le,és most sajnos nagyon vékony vagyok,de a combomnál és a hasamon maradt elég sok bőr,ami így elég fura látványt kelt.Az lenne a kérdésem hogy ez magától el fog tűnni idővel,vagy csak akkor ha hízok,illetve normális az hogy ott maradt egy adag bőr a hasamon?Előre is köszi 17/f 182/602015. okt. 2. 20:06
1/4 anonim válasza:
Emberfüggő, mennyire megy vissza a bőr, a gyors fogyás sajnos könnyen jár lógással, de mivel fiatal vagy, könnyen lehet, hogy visszamegy (idősebbeknél is megtörténhet, csak kisebb eséllyel). Nem tudhatjuk előre.
Remélem, lesz, aki tudja, hogy ilyenkor mit érdemes tenni, hogy segíts a helyzeten, ha a bőröd is támogatja...
2/4 anonim válasza:
Csinálj feszesítő gyakorlatokat. Magától nem hiszem hogy elmúlna..
3/4 anonim válasza:
A rugalmas rostok rugalmassága erősen korlátozott, az erősebben megnyúlt bőr feszessége csak plasztikázással állíthat helyre.
4/4 anonim válasza:
Nekem sok év alatt sem ment, valamennyit igen, de még van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!