Üdítőkkel fogyni?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm mesélte nekem,hogy volt egy idő amikor sokat melózott és nem volt se ideje,se pénze ezért napokig jóformán csak üdítőkön élt és ez idő alatt csomó kilót ledobott.Szerintetek ez igaz?Én úgy tudtam,hogy azok a cukros löttyök csak hízlalnak.2016. ápr. 19. 13:42
1/10 anonim válasza:
Cukros löttyöket iszok 17 éve minden nap és vékony vagyok. Elveszi az étvágyam így sokat nem is eszek mellette. Mondjuk olcsónak nem mondanám... normális kajákat venni és vizet inni olcsóbb lenne. És attól sem hízik az ember.
2/10 anonim válasza:
Hát ha evett volna mellette , akkor biztos nem fogy le.
De ha szó szerint üccsiken élt, akkor ilyen tényleg előfordulhat:)
3/10 anonim válasza:
Akkor hízol, ha több tápanyagot viszel be, mint amennyire szükséged van. Ha egész nap nem eszel, de megiszol 2-3 liter kólát, az koplalás.
4/10 A kérdező kommentje:
Így már értem :) Köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 19. 16:11
5/10 anonim válasza:
Önmagában az üdítő nem sok kalória. Egy normál étkezést alapul véve viszont elszáll tőle a kalória bevitel. Egyébként mindenhogy egészségtelenek ezek, de önmagukban még inkább. Üres kalória, ami mellett nulla hasznos tápanyag viszont, viszont elég sok adalék, aroma, színezék, amik nagy része kiválasztandó méreganyag a testnek.
6/10 A kérdező kommentje:
És ha pár napig diétás colát innék,akkor tudnék fogyni 1 kilót?
2016. ápr. 19. 19:21
7/10 anonim válasza:
Vizet veszítenél, aztán zsírt szednél fel.
8/10 anonim válasza:
Nem, semmi értelme ilyen hülyeséget csinálni. Vizet igyál, és csökkentsd a szénhidrátbeviteled.
9/10 anonim válasza:
Van egy ismerősöm aki mióta az eszemet tudom minden nap megivott vagy 1 liter kólát. A közelmúltban derült ki, hogy gégerákos, állítólag a doki azt mondta neki sok ilyen esettel találkozik.
10/10 A kérdező kommentje:
Az üdítőktől rákot kapott?!!Ez nagyon dúrva :/
2016. ápr. 20. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!