Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segíteni? 1 hónapom...

Valaki segíteni? 1 hónapom van vagy 2 rá

Figyelt kérdés
Ha hetente 3x lejárok terembe edzeni, hétfőn, kedden és csütörtökön akkor az úgy jó hogy mellette diétázom is, csak vizet iszok, veszek fagyasztott zöldséget és azt eszem rizzsel és csirkehússal, és most vettem ilyen "LadyShake" nevezetű port amit össze kell keverni és italformában kell elfogyasztani reggelire vagy vacsira. A teremben 1 óra 30percet lennék mindig és 45 percel kezdeném az egészet futópadon, majd rátérnék taposógépre, sulyzós edzésre. 1 hónap alatt összejönne így egy lapos has, vagy ha nem is annyira lapos, de jó alak alakuljon ki belőle? Vagy akár másfél hónap alatt? 163cm / 16 / L / 65kg
2016. ápr. 17. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem menne,de nekem 30 éves sportmúltam van...
2016. ápr. 17. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sokat vársz. Sajnos a bomba alak, nem egy hónap alatt alakul ki, rajtad meg plusz kilók is vannak, szerintem ennyi idő alatt az sem biztos, hogy azoktól megszabadulsz.

De ha jól csinálod, biztos látni fogsz eredményt, de akkor se várj el túl sokat. Az izmoknak idő kell.:)

2016. ápr. 17. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy eleve izmos, a feleslegedtől nem fogsz megszabadulni ennyi idő alatt... Persze sokat javulhat a helyzet, de lapos hast azért ne várj. Még jó, hogy nem kockásat akarsz...
2016. ápr. 18. 00:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Inkább hétfő-szerda-péntek elosztás lenne jobb, akkor rendesen tudna regenerálódni is a szervezeted.

Izmok fejlesztéséhez, ami ugye kell a jó alakhoz, ahogy a többiek is írták, hosszú hónapok, évek kellenek.

2016. ápr. 18. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!