Egy fogyókúra mennyi idő után látszik meg a testemen?
Gondolok itt a vádli és comb vastagságának illetve a derék csípő átmérőjének csökkenésére?
Ha rendben van az étkezés és a sport mennyi hét fog eltelni hogy észreveszem hogy egy mérettel kisebb nadrág kell?
Nálatok hogy volt ez? :)
Változó. Ha az első 1 hónapban arcról fogysz, akkor nem fog kelleni kisebb nadrág... Nálam majdnem teljesen így volt... Roppant aránytalanul is lehet fogyni.
S persze nem mindegy, hogy mennyi felesleg van a hasadon s milyen ütemben fogysz.
Nekem kb 4 kg után kezdett el látszani. Akkor már látszott, hogy nagy rám a gatyám (a melltartómból már előbb kifogytam) Akkor kezdte el nagyim is mondani, hogy fogytam, de egyedül ő volt ilyen szemfüles.
Most járok 7 kg-nál, most már teljesen random emberek is elkezdték mondani, munkahelyemen is, és már annyira nagy a gatyám derékban, hogy kigombolás nélkül is le tudom húzni magamról :D Az övemet 4 lyukkal kell beljebb húznom. De érdekes, hogy a combomon még annyira nem feltűnő, ott még ráfeszül a nadrág, én hasból fogytam egyelőre a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!