Két hét alatt 5 kilót le lehet adni? SOS
Figyelt kérdés
Leszeretnek fogyni. Nem vagyok annyira kövér, vagyis mindenki azt mondja h jó az alakom de nekem akkor sem elég jó. Mert tesin 6nagy kört alig bírok lefutni már a 4. megállok. Nem másnaksszeretnék megfelelni hanem magamnak. Irtok pár sportot amivel a combomat éscsipomet formalhatom eésami ssegít a fogyásban?meg ételeket is irhattok mert nem vagyok benne jártaseés nem tudom mi a jó ésmi nem. KKöszönöm előre is.2016. ápr. 13. 14:36
11/12 anonim 

válasza:

Szerintem kaptál elég normális választ. A lényeg, hogy többször egyél keveset, kerüld a fehér kenyeret, tésztákat és a cukorfogyasztást is mérsékeld. Fogyassz napi 3-4 liter vizet. Edzés pedig inkább kardio jelleg legyen, és legalább fél óra, mert ennyi kell a szervezetednek, hogy elkezdjen zsírt égetni. A kardio mellett néha nem árt erősíteni is.
Futásnál pl nem kell egyből kilométereket futni, szépen lassan kell elindulni, először lehet csak 1 km-t futsz, következő alkalommal már 1-200m-rel többet és így tovább. A levegővételre ügyelj, mert ha nem figyelek oda, akkor nekem is nyilall, de ha figyelek, akkor nincs semmi.
12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a normális válaszokat!! (Leginkább utolsó kettőnek, mert normálisan tudtak a kérdéseimre felelni)
2016. ápr. 15. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!