Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két hét alatt 5 kilót le...

Két hét alatt 5 kilót le lehet adni? SOS

Figyelt kérdés
Leszeretnek fogyni. Nem vagyok annyira kövér, vagyis mindenki azt mondja h jó az alakom de nekem akkor sem elég jó. Mert tesin 6nagy kört alig bírok lefutni már a 4. megállok. Nem másnaksszeretnék megfelelni hanem magamnak. Irtok pár sportot amivel a combomat éscsipomet formalhatom eésami ssegít a fogyásban?meg ételeket is irhattok mert nem vagyok benne jártaseés nem tudom mi a jó ésmi nem. KKöszönöm előre is.
2016. ápr. 13. 14:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
két hét alatt nem lehet ennyit fogyni
2016. ápr. 13. 14:41
 2/12 anonim ***** válasza:

Egészségesen, tartósan zsírból nem lehet!

De miért kell két hét alatt? 10 hét alatt sima ügy lenne...

2016. ápr. 13. 15:01
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
Ha komolyan gondolnád,akkor nem ide írnál ki ilyen kérdést. Még arra sem veszed az fáradságot, hogy az alapoknak utána nézz,de azért mi oldjuk meg a problémád! Elárulom, hogy a tudás nem jár alanyi jogon, meg kell azt szerezni. Mondjuk az,hogy ma az internet világában neked és a hozzád hasonlóknak,hogy nem sikerül,számomra rejtély. Tré a hozzáállásod, ezért nem fogsz lefogyni.
2016. ápr. 13. 16:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Itt nem a testsúlyoddal van a gond, hanem az erőnléteddel. Ha nincs kondid, nem vagy megerősödve, akkor persze, hogy hamar kifáradsz. Láttam már kicsit erősebb alkatú embert 4-5 km-t futni minden gond nélkül.

Amúgy meg sok testmozgás, kajában pedig kerüld a fehér kenyeret és a cukros dolgokat.

Amúgy meg nagyon sok jó diéta van a neten és gyakorlatokat is találsz.

2016. ápr. 13. 16:48
 5/12 A kérdező kommentje:

Utána neztem, de egyik oldalon ezt olvastam a másikon még már mást. Több diétát (vagyis vagy 4-6ot az elmult ketevben) kipróbáltam amire azt mondták h tuti jó. Betartottam edzettem de sok latszatja nem lett. Volt ami több hónapos volt és ami ilyen gyors fogyástigert. Es mentem mar e-fitre is es ott is mast mondtak a kajakrol. Léböjt kúra az ttényleg jó? Azt írták

Hogy edzeni nem ajánlott mellette mert hogy csak azokat a leveket isszák és rosszul lehetnek. De nekem minden nap van tesim ésmellette itthon is szoktam csinálni a torolkozos tornát.

2016. ápr. 13. 21:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha tartósan nem megy a dolog, (se edző, se kitartó diéta..stb) akkor érdemes hormonvizsgálatra menni, mert a pajzsmirigy okozhat problémát.
2016. ápr. 13. 22:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Tehát utána jártál a dolgoknak és értelmes dolgot nem találtál, csak olyanokat,hogy léböjt. Aham...
2016. ápr. 14. 01:17
 8/12 anonim ***** válasza:

kezdjuk ott hogy a futas nem megy: lehet azert nem megy mert nem eleg eros a z izomzatod, szived stb.

kimondott helyi zsiregetes, formalas nem letezik(kiveve ha baromi nagy segget akarsz, akkor csak fenekre dolgozz, bar aranytalan leszel).

ha eddig "dieataztal" es nem volt eredmenye akkor valamit elrontottal. vagy tobb kaja, vagy szar kaja stb.

2016. ápr. 14. 08:44
 9/12 A kérdező kommentje:

A futásnal belenyillal a bordaimba és olyan mintha a szívem is szurodna. A testvéremnek és apukamnak is szív betegsége van. Így félek hogy nekem is. A 90 napos diétát néztem még. Azt szeretném megpróbálni. Valakinek véleménye róla?

Kérdeztem a lebojtot mert azt mondták h jó méregtelenítő! Elsőnek amúgy is Kulcsar Edinanal láttam.

2016. ápr. 14. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:

hasztalan mindegyik. egyel normalisan, kisebb adagokat es sportolj.

a 90 napos semmire sem jo, a lebojt ugyszinten.

2016. ápr. 15. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!