Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Edzéssel és diétával kb...

Edzéssel és diétával kb mennyi idő alatt fogyhatok 10 kilot?

Figyelt kérdés
Egy héten 4-5 ször járok edzőterembe amibol 2-3 szor aerob edzést tartok,a tobbiven súlyzok is. Két hete nem eszem edesseget,kenyeret,zsiros eteleket,több salátát,toldéget,gyümölcsöt és minden fott ételből is kevesebbet eszem. 175 cm magas vagyok 80 kilo lány 17 éves. Mennyi idő amig lefogyok ?

2016. márc. 26. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Nálam csak heti 4 edzés volt, 170cm, 95kg és első hónapban nem ment le szinte semmi. Második hónapban lement 8, aztán 6, most fél év után 19nél járok. De már nem a kilók miatt csinálom az edzést, hanem mert jó alakot csinál és élvezem, jó a társaság.

Kolléga 90kg, 155cm volt, heti 5x3 óra erőltetett sétával és kajával 2 hónap alatt lement 65re. De neki is első 3 hét alatt nem volt jelentős változás.

2016. márc. 26. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Én hasonló edzéstervvel (heti 5x járok konditerembe)

2.5 hónap alatt adtam le 10 kilót.

2016. márc. 26. 17:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Akkor ne ijedjek meg hogy 2 hét után nem történt nagy változás?

Gratulálok nektek amúgy

2016. márc. 26. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
2 hét után? Még akkor se aggódj ha 1 hónap után alig van változás..
2016. márc. 26. 18:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor kb mennyi idő után indul be látványosan a fogyás :)?
2016. márc. 26. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:

2. hónapban már látszani fog. Addig csinálj fotókat, vagy mérd cmvel.

Az izom növekedés miatt kevésbé látszik az elején a súly különbség. Aztán az izom növekedés lelassul, és marad a zsír égetés. Akkor fog látványos lenni a súlyfelesleg eltűnése. Addig ami lemegy zsírból izomban visszajön. Ami jó. Mert az izom munkája segít a zsírégetésben.

Kitartást! A harmadik hónapban már más is észre fogja venni a változást.

2016. márc. 26. 19:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi :)
2016. márc. 26. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!