Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogytam?

Miért nem fogytam?

Figyelt kérdés

Három hete diétázok, nagyon szigorú étrendem van. Álltalában követem, 1-2 ettem csak fagyit, meg néha kihagyok egy-egy uzsonnát, mert nincs időm enni. De a három hét alatt egyáltalán nem fogytam. Miért?

14/L

2016. ápr. 12. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát valamit el.asztál.
2016. ápr. 12. 20:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt én is felfogtam, csak nem tudom mit.
2016. ápr. 12. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit jelent a szigorú étrend. Van kalóriadeficited is? Mert lehet drasztikus étrendet, de sokat eszel. Alapból nem is tudjuk, mennyi a kalóriaigényünk, azt kitapasztalni lehet.

3 hét már nem olyan kevés, de egyeseknél lassan indul a dolog s a testsúly is ingadozhat annyit, hogy elfed egy nem tempós fogyást...

Ennyiből nem tudunk mit mondani.

2016. ápr. 12. 20:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat igazad van. Tejet (1.5%), joghurtot (1%), halat, csirkét, Barna lisztből készült kenyeret, túrót, sovány sajtot, zöldséget és gyümölcsöt ehetek.

De nem eszem annyit. Csak zöldségből szoktam sokat enni, de azt korlátlanul ehetek.

2016. ápr. 12. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt persze nem tudod, hogy kalóriában mennyit eszel, ugye? 14 évesen én azt se tudtam, mi a kalória s ez szerintem jó így, de így nehéz. Pedig a leírt ételekből nem akárki tud sokat enni, így eddig nem látom, mi lehet a gond, sajna...

Ebben egyébként mi a szigorú? Megértem, hogy sok embernek az lehet (nekem is), de pont azért kell olyat választani, ami hozzánk passzol. S azért itt van sok minden. Amíg nincs kemény kalóriamegszorítás, sok elszánt ember meglenne vele. Bár ha eddig nagyon máshogyan ettél, akkor durva lehet, nem mindenki élvezi a drasztikus életmódváltást, mint én (ha jó életmódra váltok).

2016. ápr. 12. 20:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Étrend váltás, nekem sem ért semmit, soha. Csak is a mozgás. Arról, egy szót sem írtál, valami testmozgás?
2016. ápr. 12. 20:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Ez előtt teljesen máshogy ettem, akkor naponta egyszer (most ötször) és csak ebédet (most meg figyelnem kell az órát az étkezések miatt). Ez kicsit idegesit, mert nem szeretek enni, és legalább legyen valami eredmény.

Mozogni még nem mozgok annyit. Az a baj, hogy közel van a suli,meg mindig akkor van angol emelt szintűm amikor a sportok vannak. Igy idáig csak heti egyszer birtam kutyát sétáltatni, ami nem olyan nagy mozgás. De anyummal még keresünk valamit.

2016. ápr. 12. 21:24
 8/8 anonim ***** válasza:

A mozgás jó és szükséges dolog, bár én anélkül fogytam 20 kilót, sajna nem tudtam rávenni magam pont abban az időszakomban, máskor mindig volt legalább séta (de az sok :D). Sokat tud segíteni, nemcsak a fogyásban ;) S ha stagnálsz, akkor is eléggé kínálkozó, hogy mozogj...

Ilyen zsenge korban s lányként egyszer ettél? Tyű. Lányoknak, nőknek már a 16/8 időszakos böjt sem szokott jó lenni, persze vannak kivételek.

Nem kell ötször enned, ha nem esik jól, csak valószínű, hogy a napi egy sem ideális számodra, ezt igazán nem tudhatom, rengeteg embernek nagyon jó, csak ahogy már írtam, ők inkább férfiak. Gyerekeknél még külön óvatosságot igényelhet az ilyesmi, de ehhez nem értek. Ilyet még nem is hallottam, hogy kislányok napi egyszer esznek, elég szokatlan.

2016. ápr. 12. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!