Ez a kaja sok egy napra?
Az iskolában ettem egy ételhordós doboznyi salátát kb 10 vastagabb karika uborkával, egy fél paradicsommal és kb 2 evőkanálnyi tsatsiki szószos natúr joghurttal, itthon meg ebédre ettem egy chilis fűszersós csirkecombot. Mondjuk elég olajos volt.
Vacsorára szerintetek ehetek még valamit?
160 cm vagyok amúgy és kb 65 kg..
18L
#9: Nemcsak akkor jó azért. Néha úgy jön ki, hogy az ember korán vacsorázik (a páromnak volt már délután 2 is) vagy későn fekszik (én 6-7 körül vacsorázom és sokszor 4 körül fekszem, ez teljesen jó, kivéve a kései fekvés tényét).
Nem mindenkinek múlik el a jóllakottsága attól, hogy 8-10 óra telt el az előző étkezése óta s nem is mindenki tartja gondnak, hogy nem visz be aminosavakat 20-23-36 órán át.
Nagyon utálnék lefekvés előtt 2-3 órával enni, nem mindenkinek való az.
"Ne mondjuk már azt hogy ha mindennap este 8- kor bevacsorázik az ember, majd bedöglik az ágyba... hogy nem lesz néhány hónap múlva látványos eredménye, az esti zabálásnak."
Én, amióta az eszemet tudom, úgy eszem, hogy este eszem a legtöbbet, hat után mindig is ettem, sokszor van estebédem és vacsorám is, teli hassal szeretek lefeküdni. Elhízva sosem voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!