Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok ez a kaja egy napra?

Sok ez a kaja egy napra?

Figyelt kérdés

Reggelire megettem egy natur,125grammos joghurtot,15dkg görögdinnyével.

Ebédre pedig 5dkg pulykamellsonka,egy félszelet teljeskiőrlésű kenyérrel,rajta egy nagyon pici teavajjal,és egy paradicsom negyedével.

Ez sok vagy nem?

2015. júl. 12. 13:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
buta vagy, mint egy tök, de éheztesd csak magad tovább!
2015. júl. 12. 13:55
 2/12 A kérdező kommentje:
tehát nem sok ?
2015. júl. 12. 14:04
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
En eddig ettem 2 óriás jol megpakolt melegszendvicset, 2 energiaszeletet, egy nagy tal zuzaporkoltet 3 hatalmas rantotthussal. Megettem meg 1 hatalmas kehely fagyit. Es ma meg keveset ettem. Szerintem te meg nem vagy normalis.
2015. júl. 12. 14:08
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem átlagos. Én délután 4 fele szoktam enni egy joghurtot, este pedig zsömlét szalámival, de van, amikor csak zsömlét eszek szalámival este 7-8-9 fele.
2015. júl. 12. 14:11
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Ez átlagos?

Joghurt 75

Gorogdinnye 45

Sonka 50

Kenyér 100

Vaj es a paradicsim szerintem együtt kb 20

Ez eddig 290!!! Irtó kevés!

2015. júl. 12. 14:40
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Kvázi ma nem is ettél semmit? Egy nap belefér, de ennek a sokszorosát edd máskor.
2015. júl. 12. 14:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez normális , nem sok de pl dinnyéből többet is ehetsz és hogyha még gyümölcsöket vagy egy salátát megeszel mellé az is kevés lesz és fogyni fogsz tőle de nem lesz olyan egészségtelen
2015. júl. 12. 15:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Meg diétàhoz is katasztrofa.Ez nagyon kevés!!

Ha diéta: kenyeret -mégha teljes kiőrlésű is- inkàbb reggel egyél.A reggeli kotelezo.Ebedre hiaba dietazol kell a fott kaja,normalis etel pl:csirkemell salàtàval valamilyen főzelék.Tizoraira uzsonnara es vacsorara kell lightosat enni egeszsegeset keves kaloriaval: egy alma,egy natur joghurt vacsorara javaslom a feherje tartalmut ami a sporthoz szukseges. A neten vannak nagyon jo kalkulatorok ami kiszamoljak a napi kaloriaszuksegletedet fogyashoz ez kb 1500-1600 kaloria szokott lenni amelybe napi 5szor kell etkezni kis adagokat.Ne eheztesd magad mert azzal csak izombol fogsz fogyni legyengulsz erotlen leszel.

2015. júl. 12. 16:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy olyan időszakom, mikor ennyi kaját már borzasztóan soknak találtam, és csak a koplalással voltam megelégedve.

Aztán elkezdtem normálisan kajálni (tényleg normálisan, más talán annyitól még fogyott is volna), és szépen elkezdtem visszahízni.

Úgyhogy csináld csak nagyobban, maximum egy idő után dupla akkora leszel, mint a fogyókúrád kezdetén.

2015. júl. 12. 16:27
 10/12 anonim ***** válasza:
nyugodtan*
2015. júl. 12. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!