Sok ez a kaja egy napra?
Reggelire megettem egy natur,125grammos joghurtot,15dkg görögdinnyével.
Ebédre pedig 5dkg pulykamellsonka,egy félszelet teljeskiőrlésű kenyérrel,rajta egy nagyon pici teavajjal,és egy paradicsom negyedével.
Ez sok vagy nem?
Ez átlagos?
Joghurt 75
Gorogdinnye 45
Sonka 50
Kenyér 100
Vaj es a paradicsim szerintem együtt kb 20
Ez eddig 290!!! Irtó kevés!
Meg diétàhoz is katasztrofa.Ez nagyon kevés!!
Ha diéta: kenyeret -mégha teljes kiőrlésű is- inkàbb reggel egyél.A reggeli kotelezo.Ebedre hiaba dietazol kell a fott kaja,normalis etel pl:csirkemell salàtàval valamilyen főzelék.Tizoraira uzsonnara es vacsorara kell lightosat enni egeszsegeset keves kaloriaval: egy alma,egy natur joghurt vacsorara javaslom a feherje tartalmut ami a sporthoz szukseges. A neten vannak nagyon jo kalkulatorok ami kiszamoljak a napi kaloriaszuksegletedet fogyashoz ez kb 1500-1600 kaloria szokott lenni amelybe napi 5szor kell etkezni kis adagokat.Ne eheztesd magad mert azzal csak izombol fogsz fogyni legyengulsz erotlen leszel.
Nekem is volt egy olyan időszakom, mikor ennyi kaját már borzasztóan soknak találtam, és csak a koplalással voltam megelégedve.
Aztán elkezdtem normálisan kajálni (tényleg normálisan, más talán annyitól még fogyott is volna), és szépen elkezdtem visszahízni.
Úgyhogy csináld csak nagyobban, maximum egy idő után dupla akkora leszel, mint a fogyókúrád kezdetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!