Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok ez a kaja egy napra?

Sok ez a kaja egy napra?

Figyelt kérdés

Reggelire megettem egy natur,125grammos joghurtot,15dkg görögdinnyével.

Ebédre pedig 5dkg pulykamellsonka,egy félszelet teljeskiőrlésű kenyérrel,rajta egy nagyon pici teavajjal,és egy paradicsom negyedével.

Ez sok vagy nem?

2015. júl. 12. 13:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a joghurt és a kenyér a lehető legszarabb ennivalók, amiket enni lehet akut mérgezés nélkül.

Meg úgy kevés, alapvetően még mindig hús és zöldségevő az ember. Te nem túl sok húst és zöldséget ettél.

Egyébként lehet ez neked elég és jó.. idővel elválik, a legtöbb ember ennél többet kell egyen, változatosabban. Bár ha holnap másfajta és több zöldséget eszel, másfajta gyümölcsöt.. és továbbra is fogyasztasz állati eredetű fehérjét, akár még jó is lehet.

Tudom, írtam pozitívat és negatívat is, de ez egy olyan téma, hogy ha csak jót írok, akkor primitíven közelítettem meg, tehát több szempontot is próbálok nézni mikor válaszolok.

2015. júl. 12. 16:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket úgy megverném...
2015. júl. 12. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!