Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 171cm vagyok és 62kg. Állandó...

171cm vagyok és 62kg. Állandó komplexusom van a súlyom miatt. Normális ez?

Figyelt kérdés
kis koromban mindig azt mondta a családom, hogy kicsit duci vagyok, pedig nem voltam az, maximum az unokanővéreimhez képest. amúgyis erős csontozatú vagyok, örököltem. mikor 12 voltam elértem a 62kg-ot, akkor úgy döntöttem elég volt, lefogytam olyan 56-ra. most 20 vagyok, az alakom megmaradt, 62kg vagyok. van egy kis feleslegem, de a többség szerint jól áll. 38-40-es a nadrágméretem, m-es pólót hordok, nadrágban még vékony is vagyok, szoknyát is hordok, de pl bikinit nem bírok felvenni, annyira zavar, hogy nem vagyok teljesen vékony. normális étkezéssel tartom ezt a súlyt, fogyni csak úgy tudok, ha koplalok, de azt nem tudom tartani, mozgással sem. zavar az ismerkedésben, csak az jár sz eszemben, hogy én le nem tudnék vetkőzni más előtt, mert mit gondol rólam. fürdőruhát nem veszek fel, nehogy lássanak. pedig azt mondják arányos, nőies az alakom. csak egy kis hurka a hason, kis felesleg a combon...én már ilyen maradok azt hiszem, hogy fogadjam el? hogy ne szégyelljem magam?
2010. ápr. 5. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is ennyi vagyok:) Egyébként tuti nem látszik rajtad az a felesleg. Nekem is mindig mondták, hogy milyen debella vagyok, de csak azért, mert az unokatesóim és a tesóm mind ilyen kis madárcsontúak. Én úgy redukáltam le magamban a kisebbségi komplexust, hogy nagyobb illetve magasabb nőket néztem, és azt mondogattam magmban, hogy de jó, hogy nem ekkora vagyok. Igyekeztem kisnadrágos fürdőruhát felvenni, mert nekem a fenekem picit nagynak érzem. Egyáltalán nem vagy kövér,de még duci se,teljesen normális a testsúlyod. Egyébként válogasd össze jól a ruháidat, sokat segít! Én is csak koplalással tudok fogyni.DE! Sporttal formálhatod az alakod,sokkal feszesebb leszel!A jó idő közeledtével nekem is most le kell majd dolgoznom a téli tartalékokat:)
2010. ápr. 5. 12:50
 2/5 anonim válasza:

Ha mellékelnél egy képet könnyebb lenne, de elég magas vagy és dagadt semmiképpen, főleg, hogy erős csontozattal bírsz.

A válasz már benned rejlik, hogyan is fogadd el önmagad. Az ilyesmi belülről fakad. Én rengeteget szenvedtem az orrommal, nem mertem oldalra fordítani a fejem, mert úgy éreztem, hogy nagyon elcsúnyítja az arcom a nagy, randa orrom. Természetesen nem változott semmi, az orrom ugyanakkora, de elfogadtam, mert mást nem lehet tenni.

A javaslatom; főzz egy teát, kuporodj le az ágyadra és gondolkozz el azon, hogy csak magadat teszed tönkre az önsajnálattal. Állj a tükör elé, jelentsd ki, hogy nem nézel ki rosszul és kész.

Légy békében önmagaddal!

18/L

2010. ápr. 5. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:

én nem értelek. 180 centi vagyok, 65 kiló, és baromi vékony.

Szerintem neked nem a súlyoddal van a gond alapvetően, hanem ennek a bizonyos súlynak az összetételével. Ugyanis az izom nehezebb mint a zsír, ezért ugye a zsír térfogata ugyanakkora súlyra vetítve nagyobb. Léényeg a lényeg, hogy ha sportolsz és izom van rajtad akkor jó az alakod, de ha zsír, akkor nem.

Fogyni viszont nem úgy lehet, hogy koplalsz, meg ilyen idióta nőklapjás diétákat csinálsz, hanem van erre egy megfelelő szisztéma hogy hogyan kell táplálkozni és mit kell sportolni, és akkor fogysz. nemtől, kortól, anyámkínjától függetlenül.. body.builder.hu alapismeretek (guglizd ki ha érdekel, esetleg ha nem értesz valamit akkor írj emailt - bár sztem mindent fogsz:p)

2010. ápr. 5. 12:54
 4/5 A kérdező kommentje:

van rajtam egy kis zsír, ezt nem tagadom, de ruhában nem látszik. nem eszek sokat, reggelire többet, majd mindig kevesebbet, este pedig max yoghurt, saláta. most vettem tornabérletet, heti 3x1óra alakformáló női torna.

egyik vizsgaidőszakom végére lefogytam 57kg-ra, a családom szerint nem állt jól, nem volt mellem, kiállt a csípőcsontom. csak valahogy jobban éreztem magam. ezért fogadom el magam nehezen. képem nem tudom van-e, max ruhás.

2010. ápr. 5. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs rajtad egyáltalán 1 kiló felesleg se még, ha 71 lennél még akkor se, akkor is csak telt lennél. Amúgy egy könnyű csontozatú embernek 2 kiló a csontja egy átlagnak 5 egy nehéz csontozatúnak pedig 8 körül szóval, ha tényleg nehéz csonzotatú vagy akkor még 8 kilóval kevesebnek nézhetsz ki.
2010. ápr. 5. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!