171cm vagyok és 62kg. Állandó komplexusom van a súlyom miatt. Normális ez?
Ha mellékelnél egy képet könnyebb lenne, de elég magas vagy és dagadt semmiképpen, főleg, hogy erős csontozattal bírsz.
A válasz már benned rejlik, hogyan is fogadd el önmagad. Az ilyesmi belülről fakad. Én rengeteget szenvedtem az orrommal, nem mertem oldalra fordítani a fejem, mert úgy éreztem, hogy nagyon elcsúnyítja az arcom a nagy, randa orrom. Természetesen nem változott semmi, az orrom ugyanakkora, de elfogadtam, mert mást nem lehet tenni.
A javaslatom; főzz egy teát, kuporodj le az ágyadra és gondolkozz el azon, hogy csak magadat teszed tönkre az önsajnálattal. Állj a tükör elé, jelentsd ki, hogy nem nézel ki rosszul és kész.
Légy békében önmagaddal!
18/L
én nem értelek. 180 centi vagyok, 65 kiló, és baromi vékony.
Szerintem neked nem a súlyoddal van a gond alapvetően, hanem ennek a bizonyos súlynak az összetételével. Ugyanis az izom nehezebb mint a zsír, ezért ugye a zsír térfogata ugyanakkora súlyra vetítve nagyobb. Léényeg a lényeg, hogy ha sportolsz és izom van rajtad akkor jó az alakod, de ha zsír, akkor nem.
Fogyni viszont nem úgy lehet, hogy koplalsz, meg ilyen idióta nőklapjás diétákat csinálsz, hanem van erre egy megfelelő szisztéma hogy hogyan kell táplálkozni és mit kell sportolni, és akkor fogysz. nemtől, kortól, anyámkínjától függetlenül.. body.builder.hu alapismeretek (guglizd ki ha érdekel, esetleg ha nem értesz valamit akkor írj emailt - bár sztem mindent fogsz:p)
van rajtam egy kis zsír, ezt nem tagadom, de ruhában nem látszik. nem eszek sokat, reggelire többet, majd mindig kevesebbet, este pedig max yoghurt, saláta. most vettem tornabérletet, heti 3x1óra alakformáló női torna.
egyik vizsgaidőszakom végére lefogytam 57kg-ra, a családom szerint nem állt jól, nem volt mellem, kiállt a csípőcsontom. csak valahogy jobban éreztem magam. ezért fogadom el magam nehezen. képem nem tudom van-e, max ruhás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!