Hogyan tudok izmot veszteni?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék ilyen izmos lenni, fogyni szeretnék 5-6 kilót izomból.
180 cm / 70 kg
16/F
Köszönöm annak aki segít.
Elkezdtem koplalni, de nem akar megindulni lefelé
2016. márc. 31. 00:59
1/14 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust! 180 cm/70 kg-mal nyilván olyan izmos lehetsz,mint Schwarzenegger.
2/14 anonim válasza:
Te normális vagy? Fiú vagy, nem csaj, örüljél már hogy izmos vagy! 2016ban minden férfi azért edz, hogy izmosabb legyen. Mellesleg elsőnek igaza van, ilyen paraméterekkel nem lehetsz olyan hatalmas túlméretezett izomkolosszus.
3/14 anonim válasza:
Elhihetitek, hogy 16 évesen valszeg konditerembe se járt, semmi izom nincs rajt. Szerintem tipikus skinny fat lehetsz, és amit te izomnak vélsz magadon, az zsír és víz. Kezdj el sportolni inkább, hiddel ezt a tanácsot még megköszönöd nekem pár év múlva, mikor a rengeteg korodbeli vagy full vékony lesz, vagy tök dagadt/átlagos, te meg izmos, nem lesz gondod a csajoknál.
4/14 anonim válasza:
Az ilyen típusok esélyesen nem a csajokat szeretik...
5/14 anonim válasza:
A magasságodhoz képest ideális súlyod van.
Ha mégis túl izmosnak gondolod magad, akkor testkép zavarod van, és inkább pszichológushoz kellene fordulnod, mint dietetikushoz.
6/14 anonim válasza:
Mutass egy képet a hatalmas izmaidról, mert egyszerűen nem tudom elképzelni.
8/14 A kérdező kommentje:
Mi köze van a kettőnek egymáshoz? Teljesen hetero vagyok.
Csak nem akarok izmos lenni, ennyi.
2016. márc. 31. 13:53
9/14 A kérdező kommentje:
Rendben de ki kérdezett? Ha nem a kérdésre akarsz válaszolni akkor elhúzhatsz. Köszönöm
2016. márc. 31. 14:10
10/14 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem hogyan tudok izmot veszteni, nem mást te élettelen idióta. További unalmas életet neked.
2016. márc. 31. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!