Hogyan fogyhatnék le tartósan?
Figyelt kérdés
159cm 55-56kg vagyok. A combom 55cm vastag. Eddig 5hónap alatt csak 3-4 kft fogytam. Mit csináljak,hogy nyárra lapos hasam, vékony combom legyen?
13/l
2016. márc. 29. 17:09
1/9 A kérdező kommentje:
Ja. És a sworkit alkalmazást hasznalom,kalória számláló pedig a yazio
2016. márc. 29. 17:24
2/9 anonim válasza:
Eletmod valtassal.Nem tudom,hogy miket szoktal enni,de tesztafeleket nem ajanlom, a serteshust sem.Egyel sok zoldseget, csirket, halat.Tojast is ehetsz. Olivaolajat hasznalj,de azt is keveset. Ha tejtermeket eszel,akkor csokkentett zsirtartalmut vasarolj.
3/9 anonim válasza:
Rajtad nincs sok felesleg az adataid alapjan,azert sem mennek le olyan gyorsan a kilok.
4/9 anonim válasza:
#2: Miért ez a kettős mérce? A tojás sokkal zsírosabb, mint egy átlagos sertéshús s mindkettő telített állati zsír... Bár én is a tojást preferálom, de inkább az íze miatt (bár kicsit értékesebb fehérjét ad s könnyű finom házit venni belőle).
A zsíros étrenddel sincs önmagában baj, de azt már megszoktam, hogy sokan nem szeretik.
5/9 A kérdező kommentje:
Reggelire egy narancs/mandarint szoktam enni. Ebédre ami van otthon/az iskolában (ha nagyon zsíros, nem lehetne enni ,abbol persze keveset eszem)
2016. márc. 29. 18:57
6/9 anonim válasza:
Tudom,h a tojasban is van zsir(6 gramm),de sok benne a feherje es egeszsegesebb sokkal,mint a serteshus
7/9 anonim válasza:
Kerdezo: szerintem csinald ugy.Te meg fejlodesben vagy.de vacsira ne egyel nehez kajat.esetleg joghurtot vagy par szelet gepsonkat,esetleg zoldseget.a kenyeret ha teheted,keruld el napkozben is.ha megis neha ennel,akkor is csak teljes kiorlesut.
8/9 anonim válasza:
Ha joghurtot eszel,natur legyen,semmikepp se izesitett.az edessegeket is kerulni kellene.ha nagyon kivanod az edeset,70-80 %-os csokit ajanlom 1 max 2 kockat,de nem este!
9/9 A kérdező kommentje:
Csokit nem nagyon eszek amióta elkezdtem 4honapja fogyni
2016. márc. 30. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!