Van itt még rajtam kívül csoki függő? :D Hogyan szokjam le? :D
Figyelt kérdés
Minden nap legalább 1 szelet csokit eszem, van hogy táblásat...Hogyan szokjak le róla?? Mivel helyettesítsem?? úgy imádom!!:)2010. ápr. 4. 11:15
11/15 anonim 

válasza:

Gondolj arra, hogy a hasnyálmirigyed ezt nem bírja a végtelenségig. Előbb-utóbb cukorbeteg leszel, és akkor nem hogy csokit nem ehetsz, de a többi szénhidrátot is számolgatnod kell, mármint a napi többszöri inzulin mellett.
Na, kívánod még?
12/15 anonim válasza:
1 szelet csoki? :)) Na,akkor én igazán függő voltam:minden nap (!!!) megettem 3 tábla Boci csokit,jah egyszerre.Egyszerűen nem tudtam megállni,h. ne vegyem és egyem meg.Én azt csináltam,h. 1 napig csak vizet ittam,másik nap csak gyümölcs és zöldség nyersen,ezeken kívül semmi más.Marha nehéz volt megállni,az biztos,de 3 hónapja egyetlen kocka csokit sem ettem és nem is kívánom!! :))
13/15 anonim válasza:
Előző vok:harmadik nap ugyanúgy ettem,mint előtte,de már nem kellett a csoki.
14/15 A kérdező kommentje:
köszi a sok választ:)) sok gyümit kéne ennem, hogy ne kivánjam a csokit, de ha nincs csoki jó helyette a gyümi is:D most beteg voltam és alig ettem valamit napokig(így csokit se:P) és már nem is kívánom szinte, szval jó modszer a "szenvedj napokig, de utána jó lesz":D ha be zárkózok a szobába és közben filmet nézek, tuti hogy csak a csokira tudok gondulni..a boltba ha bemek első út a csoki, szval hiába dugják el itthon..:( a norbi update termékeket nem szeretem, teljesen más az íze, sajnos nagyon nem jön be..:( és a CSOKI IGENIS TUD FÜGGŐSÉGET OKOZNI! nekem a függőség szó azt jelenti, hogy valami, amit napi, vagy bizonyos hasonló időközönként végzünk, nem anyagoktól..a cigit is van aki már nem a nikotin miatt szívja, hanem mert hiányozna neki a mozdulat, pl anyukák akik 9 hónap után megint elkezdenek cigizni, az már nem a nikotin miatt van..mégis vágyat éreznek utána, ezért újra elkezdik.
2010. ápr. 9. 20:33
15/15 A kérdező kommentje:
Különösképpen köszönöm a 4. válaszadónak, nagyon kimerítő, és érdekes volt a válasza! Tehát ebből valami olyasmit szűrtem le, hogy végezzek több dolgot, amely szintén boldogságot okoz valamelyest, és így nem gondolok folyton a "nagy boldogságot okozó isteni csokira"? jól értelmeztem? beválhat, megpróbálom minél színesebben élni az életemet.! Még 1X köszi!!:)
2010. ápr. 9. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!