Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt még rajtam kívül...

Van itt még rajtam kívül csoki függő? :D Hogyan szokjam le? :D

Figyelt kérdés
Minden nap legalább 1 szelet csokit eszem, van hogy táblásat...Hogyan szokjak le róla?? Mivel helyettesítsem?? úgy imádom!!:)
2010. ápr. 4. 11:15
1 2
 1/15 anonim válasza:
Ha nem muszáj akkor ne szokj le róla!Hiszen ez az élet adta lehetőség:D.De ha leakarsz róla szokni(pl.félsz hogy elhízol)akkor próbálj egyre kevesebbet enni,és egyél helyette gyümit:D.Az úgyis egészséges:D
2010. ápr. 4. 11:24
 2/15 anonim válasza:

mintha magam írtam volna a kérdést, épp most eszek 2 csomag +20%bónuszos snickerst:-))

én azt vettem észere ha néhány napig nem eszek csokit akkor nem is kívánom de ha megint eszek akkor még jobban kell. szerintem próbáld ki hogy egy ideig ne egyél a gyümi tényleg jobb helyette. jönnek a friss tavaszi zöldségek is!

2010. ápr. 4. 11:30
 3/15 anonim válasza:
szia! én ezt szoktam csinálni: egyél előtte egy almát meg. És utána megeheted a csokit.Viszont pont az a poén, hogy az almában annyi cukor van, hogy utána nagy valószinűséggel nem fogod kivánni a csokit! :)
2010. ápr. 4. 11:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

" Az édesség, pontosabban csoki, cukorka, tészta, egyszóval CUKORfüggők, valólyában rejtett alkoholisták és ezt még ők sem tudják "

Való igaz a kijelentés. Csoki fogyasztása után a cukor rendkivül hamar kerül be a véráramba, felszivódik, te pedig egy rendkivül jó érzést tapasztalsz, megnyugodsz, feloldódsz, egy pár órára vagy percre boldogabb vagy, lelkesebb, tele vagy ' élettel '. Aztán egy idő után a hatás elmúlik és ez igy megy napról napra, nem ?

A ti esetetekben nehéz leszokni egy olyan dologról, ami tudod, hogy örömet okoz, ráadásul milyen hamar és milyen könnyen ! Hiszen más dolgod nincs, minthogy élvezd a csokikocka izét és pár percen belül rögtön a paradicsomban érzed magad. Az igazság az, hogy minden ember szereti ezt az állapotot, ezt a " paradicsom feeling "- et. De mindenki másképp jut el oda, ugyanis számos út létezik, amely oda vezet ( pl. hobbi, sport, vidámpark, zene, szex, meditáció, alkohol, dohányzás, cukorfogyasztás, stb. )

Mindenkinek a saját döntése, hogy ezek közül melyiket válassza a kivánt állapot eléréséhez, de ahogyan te is tapasztaltad, számos olyan " eszköz " van a felsoroltak közül, amelyek hosszú távon károkat okoznak és egyben időt is rabolnak ( cukor- > hizás- > fogyási idő, dohányzás- >rák- > életidő )

Szóval számos veszéllyel számolhat az, aki felelőtlenül és, bele nem gondolva a következményekre. Válassz olyan útat, amelyet élvezhetsz is és amely elvisz téged a boldogság állapotában, de az ne legyen folyton csak a kaja ! Remélem segithettem neked akár egy kicsit is

2010. ápr. 4. 11:36
 5/15 anonim ***** válasza:
ha kívánod a csokit akkor fuss pár kört vagy foglald le magad:) Én is sokszor kívánom a csokit de csak azért mert unatkozok... rájöttem hogy sokszor csak unalomból nassolok
2010. ápr. 4. 11:39
 6/15 anonim ***** válasza:

sztem nem megoldás ha helyette gyümölcsöt próbál magába préselni. nekem nem jött be. megeszem a gyümölcsöt de magát a csoki ízét kívánom utána...

zárkózz be, ne kapcsold be a tv-t, keress filmeket, nézd azokat, és ne gondolj a nasidra. pár nap, és nem is akarod majd annyira. nekem ez vált be...:D csak aztán az a baj, hogy ha eszel, alig bírod abbahagyni.

2010. ápr. 4. 14:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia itt húsvét táján, nem csoda, hogy mi csokifüggők vért izzadunk. :D Én megkértem itthon a családtagokat, hogy rejtsék el a csokoládét, azért, hogy ne tudjam hol van. A boltban egyszerűen elmegyek a csokik mellett, max. megnézem őket, de annyira nem vagyok "csokolista", hogy mindenáron megvegyem, sőt nem is hiányzik. De más a helyzet, ha itthon a szemem elé rakják, és úgy eszik, de mióta el van dugva, egyáltalán nem hiányzik, helyette több zöldséget, és gyümölcsöt eszek. :)
2010. ápr. 4. 19:06
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha van a közeledben update pèksèg, akkor meg van oldva a problèmàd: nagyon finom, fehèr liszt ès cukor nèlküli péksütik, isler, zserbó, tovàbbà csokipuding ès "norbirudi", ezek ízre mind kivàlóak, de akàr fogyókúra, akàr cukorbetegsèg miatt akarod csökkenteni a csokifogyasztàst, ezek megfelelnek majd neked, tapasztalatból mondom.
2010. ápr. 4. 20:07
 9/15 anonim ***** válasza:

nincs oylan h csokifüggő

a csoki nem okoz függőséget!nem oylan min pl a nikotin

fizikailag nem lehetsz tőle függő

csak nagyon szereted és nincs akaraterős, ezért azt mondod függő vagy

2010. ápr. 4. 21:06
 10/15 anonim ***** válasza:

ez tudományosan bizonyított

mindenfajta csokit megvizsgálak, de minden oylan anaygból ami fügőséget tudna okozni nem tartalmazott annyi mennyiséget h tényleg előforduljon

2010. ápr. 4. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!