Igaz az hogy ha felülésezek meg hasprésezek meg ilyenek akkor az nem látszik meg hogyha van rajtam 10kg plussz?
Figyelt kérdés
Leakarom adni és sok van a hasamon, de sokan mondták hgoy felesleges mert nincs helyi fogyás és inkább fussak, mások meg azt mondták hogy felülésezzek.2011. szept. 18. 19:54
2/4 anonim válasza:
A legjobb kombináció: futás ÉS felülésezés ;)
De ha választani akarsz mindenképp, a felülés az, ami elhanyagolhatóbb.
A kettő kombinációja azért jó, mert a futással fogysz, de a felülésekkel karban tartod az izmaidat:)
sok sikert:)
3/4 anonim válasza:
szia!én minden nap csináltam felüléseket és diétásan ettem meg még ami jött(biciklizés,taposógép...stb)és persze mindenhol látszik h fogytam de legjobban a hasamon és amikor megkérdezem az ismerőseimet h szerintük hány kiló vagyok akkor 60 kilót mondanak miközben 68 kg vagyok :)
4/4 anonim válasza:
Jó ha csinálod,mert a deréköv ereje,egészsége eléggé fontos,de a hasazás kalóriafelhasználása igen minimális,női nyelven nem fogyaszt.
Ha fogyni akarsz,akkor hozz létre az étrendedben kalóriadeficitet és aerob jellegű edzést is végezz.
Kocogás,ugrókötél ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!