14 éves lány vagyok,166 cm, alig 50 kg, sportolok, heti 3 edzésem van, de nem vagyok megelégedve az alkatommal. Igazából csak a hasammal. Nem elég izmos. Felülésezek napi 1-másfél órát, de az sem segít. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 12:48
1/10 anonim válasza:
Mennyire kellene még izmosnak lenni, ha napi másfél óra edzés eredménye sem elég?
2/10 A kérdező kommentje:
tudom a legtöbb lánynak nem tetszik, de kocka hasat szeretnék.
2010. júl. 22. 12:57
3/10 anonim válasza:
Azért nem segít, mert a felülés sz*t se ér. Keress egy ezdőt, fizess neki 1-2 órát, amíg megmutatja a gyakorlatokat, aztán eddz egyedül.
4/10 anonim válasza:
Hát, valóban egészen finoman undorító egy lányon a kockahas, de ha neked ez kell... úgfy tűnik, nem vagy tisztában azzal, hogy az mitől alakul ki. Ugyanis alig kell hozzá erősíteni. Ha most nincs kockahasad, akkro bármennyit is erősíthetsz, csak attól nem lesz. Az alacsony testzsíraránytól látszódnak a kockák a hason. Viszont 50 kg-ból már nem nagyonb tudsz Te sehova sem fogyni, és ha nem akarsz lapos segget és mellet, akkor ne is nagyob erőltesd. Főleg nem 14 évesen.
5/10 A kérdező kommentje:
13:00: kötelező nekünk edzés mellett erősítő edzésekre járnunk, és a város legjobb erőnléti edzőjét kaptuk, és azokat a feladatokat is csinálom nem csak a felülést de még sem kocka a hasam.
2010. júl. 22. 13:04
6/10 anonim válasza:
Igaza van az egyik válaszolónak: a testzsír arány miatt van vagy nincs valakinek kockahasa. Hiába vagy vékony, ha egyszer nem olyat eszel, ami egészséges lenne. Szomszé dlány 170 cm és 50 kg, egy pálcika és mégis narancsbőrös a feneke, ugyanis saját bevallása szerint a Nesquick kakaóba is még plusz 3 kanál cukrot tesz. Szóval a helytelen táplálkozás miatt van a narancsbőr is és nem a túlsúly miatt. Amúgy nőknél tényleg full gusztustalan a kockahas. Jelentkezz egy edzőterembe, hogy női testépítőbajnok szeretnél lenni, ők tudni fogják, hogy mit tegyél.
7/10 A kérdező kommentje:
egészségesen kajálok. sali, zöldség, gyümölcs, hús, tojás, tejtermékek.
2010. júl. 22. 14:23
8/10 anonim válasza:
Akkor a korod miatt van: 14 évesen még javában fejlődésben vagy, tombolnak a hormonok. Ebben a korban a tinilányok 99%-án van úgynevezett "bébiháj" ami a fejlődés befejeztével 818 és 21 éves kor között) magától eltűnik.
9/10 anonim válasza:
Szóval 18 és 21 éves kor között, véletlenül elírtam az előbb.
10/10 A kérdező kommentje:
az klassz, köszii:)
2010. júl. 24. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!