Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik az eredményesebb?

Melyik az eredményesebb?

Figyelt kérdés
Ha a kalóriát számolom vagy a szénhidrátot?
2016. márc. 23. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő.
2016. márc. 23. 22:03
 2/4 A kérdező kommentje:
És , hogy dönthetem el?
2016. márc. 23. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szamold az egeszet legyen sok feherje legyen zsir is meg ch is es kesz telitett zsirokat keruld
2016. márc. 23. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól függ. Én mindkettőt számolom.

Nekem totál elég a kalóriamegszorítás, de a deficitre (hacsak be nem zár valaki vagy rám nem omlik egy barlang..etc.) az egyetlen esélyem az, ha a szénhidrát NAGYON alacsony. A szénhidráttól éhes leszek.

A szénhidrátot hiába számolom, mert bár esélyes, hogy mondjuk <10 gramm alatt fogynék, azért ez közel sem bizonyos (5 gramm alatt már menne). De szabad akaratomból nem megyek ilyen alacsonyra, sőt, 20 alá sem. Így pedig évekig stagnálok, egyre nagyobb küzdés mellett...

De van, akinek sokkal könnyebben megy s az is jó, ha nem számol semmit. Bár rám is igaz, hogy a számolás inkább dokumentáció s a tervezésben segít valamit, de sok köze nincs hozzá, hogy mennyit eszem.

2016. márc. 23. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!