Ez mennyi volt? Kevés/átlag/sok? + vélemény?
reggeli: kávé, 1 (kicsi,házi) pogácsa
suliban: 2 szendvics, 1 répa, 1 narancs, 1 kiwi, zöld tea
itthon (ebéd): tojásrántotta, 1 zsemle, 1 db pogácsa
- kávé
vacsi: 2 db halrúd, 2 ek. francia saláta, 2 ek. sült krumpli
- vacsi/nasi: 5 db keksz, 1 db narancs, 1 db kiwi
ééés, még iszok egy kávét, este meg natúr teát.
18/L
103 kg/170 cm
a cél az volt, hogy ma normálisan egyek, mint egy átlag ember kb :D
Ennyivel bizonyára fogyni fogsz, hisz nem vagy kis darab (akárki akármilyen fura dolgokat is mond, kalóriadeficitben nem hízol tovább, sőt), bár beismerem, nincs kalkulátor a fejemben, nem írtál mennyiséget a rántottára és a kalóriaigényedet sem ismerem, de valószínűleg több, mint a bevitt mennyiség.
Ja, átlagembernek megfelelhet, de csatlakozom a többiekhez, ezt azért jobban kéne.
Kevés a fehérje (illetve mit tudom én a makrókat a fentiből. kevésnek látszik, de ha te hatalmas sajtdarabokat raktál a szendvicsbe és a pogácsa is erősen fehérjés, az megváltoztatja a dolgokat... de tipikus szendvics és normál kis pogácsák esetén bizonyára nem OK ez a fontos pont), sok a gyors szénhidrát (bár ez nem mindenkit zavar, de neked ezen a ponton nem ártana nagyon jól csinálnod a dolgot).
A rántotta remek étel, a halrúd bizonyára rosszabb, de ne legyünk túl szőrösszívűek... A gyümölcs finom dolog, szükséged speciel nincs rá és egyeseknél bekavar a sok cukor. De alapból nem gond, ha szereted, főleg ekkora súlynál még nem muszáj finomhangolni, hogy rendesen fogyj... Majd meglátod, hogy neked passzol-e a sok gyümölcs, mert kinek jó, kinek nem (sokunk csak éhes lesz a gyümölcstől).
Makrókkal többet érnénk, tényleg kiszámolhatnád, mi a helyzet fehérjével. Vagy ne, számolni macerás, de vigyél be eleget.
Alapjaiban rossz ..
Sokkal több fehérje és zsír kellene, a pogácsa,szendvics,zsemle,halrúd,sült krumpli,keksz ezeket mind kerülni kéne,a zöldség nagyon kevés . Szerintem a naranccsal és a kiwivel nincs baj, a tojásrántottán kivül ez volt szinte az egyetlen értelmes kaja.Meg csóri 1 db répa :D
Mennyiségre kevésnek saccolom ami a kalóriát illeti .
Szerintem ha az vcolt a célod,hogy úgy egyél mint egy átlagember akkor sikerült . Ha egészségesebb és vékonyabb szeretnél lenni ,akkor ne így folytasd.
Reggelire én megennék vagy 4 db tojást zöldségekkel (uborka,paradicsom,paprika,jégsali )
Ebédre húst zöldséggel,zsíron is megsütheted nyugodtan és nem muszáj csak csirkemellet
Vacsorára halat,rántottát,főttojást salátával ,vagy túrót ha bírod a tejtermékeket ,esetleg sajtot .
Ilyen paraméterekkel számolnám a kalóriát,lemérnék mindent ,nehogy túl kevés legyen a tápanyag .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!