Ez mennyi volt? Kevés/átlag/sok? + vélemény?
reggeli: kávé, 1 (kicsi,házi) pogácsa
suliban: 2 szendvics, 1 répa, 1 narancs, 1 kiwi, zöld tea
itthon (ebéd): tojásrántotta, 1 zsemle, 1 db pogácsa
- kávé
vacsi: 2 db halrúd, 2 ek. francia saláta, 2 ek. sült krumpli
- vacsi/nasi: 5 db keksz, 1 db narancs, 1 db kiwi
ééés, még iszok egy kávét, este meg natúr teát.
18/L
103 kg/170 cm
a cél az volt, hogy ma normálisan egyek, mint egy átlag ember kb :D
Nem sikerült. Sorry. :)
Ez így elég kevés, és az összetétel sem jó. Kevés a fehérje, a fehérjéhez képest sok a szénhidrát.
Bár több tételnél nem adtál meg mértékegységet...
Van egy könyv, pdf-ben ingyen letölthető, a címe: "A sárga kapszula". Töltsd le, olvasd el!
Mozgásnak meg bringa, mellette súlyzós edzés, heti 3 teljes testet átmozgató, egyelőre kis súlyokkal.
A gyümölcsöt és a répát leszámítva, szerintem nem egészséges ez az összetétel. A halrúd valódi halból készült, vagy valami kotyvalékból, amit eladtak halrúdként?
Estére minek eszel kekszet? Plusz a sok gyümölcs hatására sav keletkezik a gyomrodban, amitől még éhesebb leszel!
A gyümölcsben ott a gyümölcscukor, amit estére mellőzni kéne.
Étrended NEM VOLT normális!
Hol a leves?
#3: Miért kell feltétlenül leves? :D
Már egy éve nem eszek levest, max ha tartalmas, és az tesz ki egy teljes étkezést.
Folyadékbevitel miatt, plusz a leves is hozzátartozik az étkezéshez!
#6: De miért? Mert úgy szoktuk? Nálam a folyadékbevitelt a víz és a teáim biztosítják.
Napi 1360 kcal a keretem, plusz amit sporttal elégetek. Ha tartalmas levest eszek (havi 2-3 alkalom), az egy étkezésnek OK. De első fogásként úgy érezném, elpazarlom rá a keretemet.
En se eszek ugy mint egy atlag ember nyugi de nem is atlagosan nezek ki (ahogy te se) mindennapi etrendem
Zabpehely 60g
Csirkemell 125g rizs 70g brokkoli 150g
Csirkemell 125g rizs 120g brokkoli 150g
Csirkemell 125g rizs 120g brokkoli 150g
Csirkemell 125g rizs 70g brokkoli 150g
250g turo
Szemezgesz belole ez megteszi neked is minta etrendnek
Hát, mondjuk, hogy átlagos. Körülbelül ennyit ehetem, mielőtt életmódváltásba kezdtem volna. Jó talán többet, de így, hogy az agyam a saját étrendemre van beállva ez konkrétan rémisztőnek tűnik.
Sikerült úgy enned, mint egy átlagos ember, de ettől egy dkg-ot se fogsz fogyni, csak lassabban növeled tovább a zsírpárnákat.
Nem az étel menyiségével, hanem minőségével van a baj. Olyasmi, mint sült krumpli, zsemle, pogácsa, halrúd (ha jól sejtem ez nem otthon készült natúr halat jelent, hanem előre készített, bő olajban sütött, akár bepanírozott rémségeket), és francia saláta (a majonéz miatt) abszolút tilos egy diétában.
Túl sok a mű étel. Most ne kezdj el valami extra semmi szénhidrátot tartalmazó, tökéletes diétát, mert bele fogsz pusztulni. Egyenlőre az is elég, ha félre tolsz mindent, ami búzaliszt, fehér cukor, vagy műkaja, mint a nasik, szószok, sült krumpli, s bőn sózott kész termékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!