Miert csak izmosodik a labam?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnek a combombol fogyni de egyszeruen csak nagyobb es nagyobb lesz, es mar elegem van en nem akarok ilyen labakat mit rontottam el?2016. márc. 20. 19:58
2/10 anonim válasza:
Ma mar volt egy ilyen kerdes
De meg mindig nem ertem hogy miert kell sovany comb csinos az ha izmos akkor is ha lany vagy
3/10 anonim válasza:
Mit rontottál el? Hát alapból azt, hogy a kérdésedben nem írtad le, hogy mit is teszel a fogyás érdekében.
6/10 A kérdező kommentje:
Kitores ,guggolas ,labtologep es emellett dietazok reggel norbis kakos csiga delbe sulis kaja este gyumolcsok vagy salat esetleg tojas es csirkemell
2016. márc. 20. 20:20
7/10 anonim válasza:
Hogy orulnek ha ennyi fos kajatol nolnek te meg sirsz miatta
8/10 anonim válasza:
ha diétázol akkor este kerülni kéne a gyümölcsöt,gyümölcscukor,persze nem halálos :) norbikaja mellett elfér. :P
9/10 anonim válasza:
Diétázik? Ez nem diéta, ez tragédia max. Napi 3 ilyen gyenge étkezés? Mi ez? Estére gyümölcs? Nem semmi, hogy izmosodsz éhezés mellett! Ez a csoda, meg az, hogy nem estél még össze. Szerintem. Ott rontod el, hogy fogalmad nincs az elméletről. Több biosz, kevesebb update! A magad érdekében!
10/10 anonim válasza:
Ha edzel lábra, örülj, hogy izmosodik, elvileg azt akarod, azért edzel rá. Az edzés izmot növel, ha nem rontasz el valamit, illetve szálkásításkor csak kezdőként, az természetes.
Nem tudom, milyenek a makróid, a leírt alapján még jó is lehet (hogy valaki nem szimpatizál az esti cukorral, az egy dolog, de nem elsősorban az időpont számít), persze rossz is, mit sem tudunk az egészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!