Valaki segítene?
Pontosan 20 napja kezdtem el, napi szintem 2x30percet mozogni,és mellette tartom a Ch-diétát..Nos,az a problémám,hogy ez alatt a 20 nap alatt már le is ment 12kg,de viszont a bőröm az szörnyű!El vagyok keseredve, mert napi 4 liter vizet is megiszok,kenem minden csoda krémmel,de nem látok változást!Valakinek valami jó tippje?
23 éves nő vagyok.

Az a tippem, hogy rakd rendbe az étkezésed. Mi az a ch diéta? Csak ch-t eszel vagy nincs ch? Igazából mindegy is, mert mindkettő rendkívül káros. Ha 0ch, akkor a szervezeted az izomzatot(ami a tested feszességét adja) kezdi lebontani a zsír helyett,ami a megereszkedett, összeesett bőrt eredményezi.
Ha csak ch-t eszel, akkor is az izomzatod bomlik le, mivel semmi fehérjét nem eszel, tehát nincs miből fenntartani az izomzatod. Viszont a többlet szénhidrát remekül növeli a zsírraktárakat, tehát megint csak löttyedt és megereszkedett lesz a bőröd.
Ezt nézd át: [link]
Heti 1 kiló menjen le kb. Napi -1.5kg súlycsökkenés iszonyú mértékű koplalásra utal.
Én a helyedben sürgősen rendbe raknám az étkezésed, mielőtt a koplalás következtében súlyosabb egészségkárosodás nem következik be.

Ez a diéta borzalmas. 160g ch egy cukorbetegnek ájuláshoz vezetne, de még a fele is. Az egyoldalú táplálkozásról nem is beszélve, de persze tele van hibával az egész étrend.
Én azt ajánlom, hogy picit fektess több időt a diétába és hidd el, hogy sokkal eredményesebb lesz és a közérzeted, életminőséged is javulni fog.
2-5gch/ttkg
2g fehérje/ttkg
zsírból minimális, 30g bőven elég max.
A 160g ch már csak azért is nagy hülyeség, mert a ch mennyiség több, mint kétszeresen is eltérhet. Tehát egy 50kg-os embernek 100g-250g ch szükséglet is lehet, ami azért elég nagy különbség.
100kg-os ember esetében 200-500g, tehát a 160 alapból kiesett. Ennyit erről a nagyszerű diétáról...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!