Mit kéne (t) ennem , hogy szálkásodjak a nyárra?
Sziasztok! Most 62 kg vagyok és 160 cm. 1 éve rendszeresen cardio-zok és lovagolok, márciusban kezdtem "diétázni" is, de nem vagyok biztos benne, hogy le tudok fogyni. Nem súlyt szeretnék leadni, inkább izmosodni mert a hasam és a combom is elég löttyedt. Minden nap csinálok cardiot plusz reggel-este hasra és fenékre tornászok külön. A fogyókúrám annyiból áll, hogy semmi édes, több zöldség, kevesebb adag és amiről tudom, hogy nem fogyókúrás azt nem eszek. A suliban ebédelek, de nem szoktam megenni az egész adagot és sok vizet iszom (itthon citromosat). Nyárra szeretnék izmosodni, szálkásodni amennyire csak lehet, de nem érzem ezt olyan hatásosnak. Miket egyek itthon? A menzáról biztos nem vesznek ki, már próbálkoztam. Esetleg váltsak cardoról másra?
14/L
Úgy látom, itt van némi fogaomzavar. Szálkásítás=fogyás. Ehhez jó a kardió.
Izmosodáshoz tömegnövelő étrend kell (illetve kezdőként zsíros alappal szálkásítás mellett is lehet), és súlyzós edzések.
A te korodban kizárólag kis súlyokkal, magas ismétlésszámmal.
Hat a menzas kaja eleg szivas
De azert leirom a tutit sargakapszula.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!