Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyárra hogy tudnék lefogyni?

Nyárra hogy tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
Nyárra lapos hasat szeretnék. 50kg vagyok 14/f 160cm Mennyi kalóriát vigyek be és milyen gyakorlatokat csináljak?

2016. márc. 2. 19:05
 1/3 anonim válasza:
50%

Attól függ mennyi a kalória szükségleted.

Kezdheted egy 1300-1400 kalóriás étrendel.

Hagyd el teljesen a cukros és eféle ételeket, italokat.(Persze néha 1-2 kocka csoki vagy valami kis dolog belefér.)

Kevés tésztás étel, krumpli, ha kenyeret is eszel az tk.kenyér legyen.

Délelőtt, és kora délután egyél széndhidráttal és fehérjével dúsabb ételeket.

Uzsonnára kis joghurt, hal, saláta, egyebek.Ne legyenek szénhidrátosak, cukrosak.

Vacsorára max. lefekvés előtt 3 órával valami nagyon könnyű ételt egyél.

Napi 2-3 liter vizet igyál meg.

Gyümölcsök közül se mindenfélét egyél, sokuk nagyon cukrosak.

Mozogj hetente legalább 4x 1 órát.

Járj el konditerembe, ha teheted.Bárhova mész pl.iskola, akkor sétálj, vagy biciklivel menj.

El is mehetsz biciklizni délután.Nézz esetleg interneten videókat, tornázz, kardió gyakorlatokat végezz.

Mivel neked szinte nagyon jó a súlyod a magasságodhoz, így nincs rajtad sok zsír se, és lassabban fognak a kilók lemenni.Valószínű, hogy heti 0,5 kg, de max.1 kg az egészséges határ.

Mindent betartasz, nem eszel olyat amit nem szabad, sportolsz kicsit, és lefognak menni a kilók.

Sok sikert!

2016. márc. 2. 21:26
 2/3 anonim válasza:
100%

Èn is nyárra szeretnèk lefogyni!

Ezèrt kezdtem el három hete!

Beszèltem dietetikussal, ha gondolod leírom priviben hogy mit ajánlott!

Itt elöljáróban annyit, hogy fontos a fokozatosság! Nem dobhatod el máról holnapra az összes egèszsègtelen dolgot!

2016. márc. 3. 14:56
 3/3 A kérdező kommentje:

1. Köszi

2. Köszi leírnád akkor?

2016. márc. 3. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!