Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy fogyáskor ez...

Hogy lehet, hogy fogyáskor ez nem számít, de fordítva igen?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt, hogy csak ennyit vagy annyit tud az illető mozogni, és mindenki azt írja, hogy azzal nem megy semmire, mert nem fog történni semmi.

Pl. napi fél-egy óra akármilyen mozgás, esetleg több idő de ritkábban, vagy hasonló dolgok.

DE! Amikor mondjuk az eddig 10 perces sétát autóval tenném meg, vagy 2 emeletet lifttel mennék, vagy hasonló apróságok, akkor pillanatok alatt meglátszana a plusz rajtam.

Itt nem érvényesül a sok kicsi sokra megy?

2016. márc. 13. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok kicsi egyutt kis eredeny kevesebb nagy nagy eredmeny ez van
2016. márc. 13. 20:48
 2/4 Szabi.L ***** válasza:
100%

Én azért szoktam azt mondani általában, hogy a mozgással nem lehet nagyobb súly felesleget leadni, mivel ha nagy súlyfelesleg van rajta, akkor nagy a kalóriatöbblet is, amit megeszik. Tehát amíg bevisz +1000 kalóriát naponta, mozgással pedig eléget 300-500-at, addig ugyanúgy folytatódni fog a hízás.

És egyébként is a zsírból fogyást a mozgás befolyásolja szinte a legkevésbé. Ha rosszul kajálsz, akkor megtudod akadályozni, hogy a szervezeted zsírt bontson.

2016. márc. 14. 08:57
 3/4 Szintis Zoli ***** válasza:
Szabi korrekt!
2016. márc. 14. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, veled hogy van ez, persze sok kicsi tényleg sokra megy.

Ha a karcsú párom szabira megy és kiesik a mozgás, akkor megpocakosodik (főleg, ha karácsonyi szünet van, de szerintem akkor sem eszik jelentősen többet, jól működik az éhségérzete és annak lekezelése).

Ha nekem kiesik napi 3 óra séta, nem történik semmi. Ha bejön, akkor se.

Ha valakinek a kis mozgás kalóriaégetése kiesik, de valamiért az evésmennyisége ezt nem követi, az lassan elkezdhet hízni, ennyi. Vagy akár gyorsabban, ha a mozgás éhség- és étvágycsökkentő hatással bír vagy valami más okból avatkozik be a kalóriabevitelébe. Pl. a séta eddig feldobta, anélkül nyomottabb és csokit eszik helyette.

2016. márc. 14. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!