Fogyáskor nálatok onnan tűnnek el az első kilók ahová legutoljára kerültek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 13:19
3/8 poiu válasza:
Nekem a hasamra ment főleg a hízás elején (F vagyok), fogytam kb. 20 kilót, szálkás a vállam, combom, de még mindig van egy kis pocakom.
4/8 anonim válasza:
Nem tudm, hogy lehet-e általánosítani, de tapasztalataim szerint igen, nagyon gyakran így van.
Nekem has-csípő-fenék a necces terület, oda hízok a legkönnyebben, de innan megy le legnehezebben. Na és honnan fogyok elsőként!naná, hogy mellből, ahonnan nagyon nem kéne. Ha ideális a testsúlyom, akkor úgy nézek ki, mintha két nőből lennék összerakva. Egy 50 kilós fent és egy 70 kilós lent. Gyanítom, ha teljesen leszálkásítanék, hogy egy csepp felesleg se legyen hastájékon, akkor a fent már fiú lennék....
5/8 anonim válasza:
Nem tudom. De én combból fogyok először
6/8 anonim válasza:
Én úszógumira híztam sokat. 8kg lement a hasam lapos de még mindig van egy kis "kapaszkodóm". Szóval a válasz igen.
7/8 anonim válasza:
Igen, nálam is sajnos. Legutoljára a tokámra, arcomra megy és onnan tűnik el leghamarabb. A legnehezebben a hasam alsó részéről, a combom közötti részről, és a felkaromról.
8/8 poiu válasza:
Mily igazságtalan a sors :-) Szerencsére van tuti módszer, csak gyakorolni kell:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!