A lány a képen behúzza a hasát? Az első kép 2 héttel korábbi, mint a 2. Véleményekre vagyok kíváncsi
Nem rossz indulatból kérdezem csak most láttam meg ezt a 2 képet róla és nekem annyira furcsa hogy az elsőn sokkal ducibbnak látszik pedig nem régi kép
Én a kettő közt vagyok alkatban a combom akkora mint az első képen neki a hasam meg mint a 2. képen neki
Csak annyit olvastam a kérdésedből, hogy behúzza-e.
Megnéztem a képet. Nem olyan könnyű ezt megállapítani, de végül úgy ítélném meg, hogy mindenképpen dolgozik hasizommal.
Aztán láttam hogy 2 hét különbséget írsz a képek készítése között. Hát nem is fogyta le a hasát 2 hét alatt. Lehet kevésbé 'puffadt', de mindenképpen izommal segít rá, trükkös.
Biztosan több van a két kép között mint két hét.
1. vagy a lány nem ugyanaz
2. vagy Photoshop
3. vagy több idő telt el a két kép között, mint 2 hét
Hiába húzza be a hasát, akkor is sokkal vékonyabb a 2. képen. A kézfején, combján, mellkasán is látszik.
Úgysem hiszem senkinek, akkor miért írtad ki a kérdést.
Az, hogy a két kép feltöltése között 2 hét telt el, nem jelenti azt, hogy a két kép készítése közben is annyi idő telt el.. :D
Ez nekem gyanús, 2 hét alatt ilyen látványos eredményt egészségesen nem lehet elérni.
nem is úgy értettem, hogy a feltöltés között -.-
ténylegesen a kép készítése között, de hiába magyarázom neked, ha úgysem hiszed..amúgy meg sztem be van húzva a hasa csak az elsőn még ráadásul fel is volt puffadva én annak tudom be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!