Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden szűz lány szerelmes lesz az első partnerébe?

Figyelt kérdés
Fiúk ti élvezitek, hogy ti lehettek az elsők valaki számára?Hogy szerelmes lesz?
2013. máj. 20. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én első, és utolsó akarok lenni!! F/18
2013. máj. 20. 19:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem voltam szerelmes az első barátomba, aki elvette a szüzességem.
2013. máj. 20. 19:28
 3/12 anonim ***** válasza:
37%

Akkor lenne gáz ha nem szeretne bele az első partnerébe.

Normál esetben beleszeretnek a lányok valakibe és aztán lefekszenek vele. De Így ha nem fekszenek le vele akkor is szerelmesek lesznek belé.

2013. máj. 20. 19:28
 4/12 anonim ***** válasza:

"De Így ha nem fekszenek le vele akkor is szerelmesek lesznek belé."

Még mindig nem igaz ez így. :D

2013. máj. 20. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:
6%

Létezik olyan, hogy szexkapcsolat, ami, mily meglepő, csak a nemi együttlétről szól, tehát annyi érzelmes, mint egy kivégzés, persze ezzel nem azt mondom, hogy rossz.

Isten ments a szűz lányoktól, még egyszer azt a nyavalygást semmi pénzért nem hallgatom végig. Nincs lókolbászom, de ezek minden egyes lökésnél sikítoznak, jajgattak és fél percenként ki kellett vennem, az egyik egyszer még sírva is fakadt, no nem az örömtől.

Vannak, akiket vonz a feltérképezetlen domborzat, ha így vesszük én maradok az Óvilágnál.

2013. máj. 20. 19:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
utolsó. te qrva bunkó vagy... lehet azt mondani, h nem szeretnél szűz lánnyal lenni, de azért nem kéne ilyen lekezelően beszélni velük... szted mégis miért sírt te állat? paraszt -.-
2013. máj. 20. 19:44
 7/12 anonim ***** válasza:
36%
mert úgy van kitalálva a világ, hogy akivel először lefekszik az leányzó, azzal marad élete végéig, és ez így nagyon jó is lenne. az más kérdés, hogy elferdítették az emberek ezt, és az a menő, ha valaki már házasság előtt...
2013. máj. 20. 20:06
 8/12 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, szűz és egyszerűen félek, hogy majd ha oda adom magam valakinek nem is fog megbecsülni!
2013. máj. 20. 20:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Én meg attól félek, hogyha megint egy szűz lánnyal jövök össze, akkor egy idő után mással is ki akarja próbálni.. :/
2013. máj. 20. 20:52
 10/12 A kérdező kommentje:
Én eddig mindig úgy képzeltem, hogy egy legyen és az igazi! Remélem nem fog majd más érdekelni vagy nem fogok átvágódni...De ez még mind a sors titka!
2013. máj. 20. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!