A lány a képen behúzza a hasát? Az első kép 2 héttel korábbi, mint a 2. Véleményekre vagyok kíváncsi
ja és nem hiszem h fogyott 2 hét alatt :)) nem mondtam egy szóval sem hogy fogyott volna, ugyanaz a lány van a 2 képen, csak sokkal pufadtabbnak látszik az elsőn és nagyon vszínű h a 2. képen ráfeszít a hasára
amúgy az első kép beállítása sem előnyös sztem
Nem is tudom. Szerintem ez nagyon sok külómbség. Nézzétek az úszógumit a derekán. Sokkal kisebb a második képen
Nekem egyébként az első képen is tetszik
Erőltetheted, hogy ugyanaz a csaj, akkor sem. Vagy több, mint két hét telt el a fotó között. Ez látszik a kezén, combján, cicijén.
Ráadásul a bal oldali lány egy duci fehér lány, a jobb oldali pedig inkább c.gány.
hát ez vicces :D:D nem fogom kiadni a nevét
Ugyanaz a lány van mindkét képen :D facebookról szedtem a képet,és amúgy is nap mint nap látom a lányt, ismerem :) ilyen rövid nadrágban látszik, hogy nagy a combja, de amúgy meg nem..a hasa meg olyan,mint az első képen, kicsit nagy, ezért van behúzva a hasa a 2. képen tutira, de nem fogok magyarázkodni!Ugyanaz a lány, 2 hét különbség a 2 kép készítése között, nem azért tettem fel,hogyí ezt kérdeőjelezze meg vki,ha nem hiszed,akkor nem, nem fogom még 20-szor leírni ezt!
1. tutira behúzta a hasát.
2. a második képen a fekete sztreccs gatya összeszorítja a combját.
Egy jó kis feszes gatya mindenkit formál egy kicsit.
Ja és egyébként a 2. képen sokkal jobb a beállítás. Előnyösebb, meg távolabbról is van.
JA és mivel fekete gatya van rajta, a fényviszonyok meg nem olyan jók,igazából nem is látni a combja pontos körvonalát.
Ez egy trükk. CSajok nem ismeritek?
Vegyél fel sötét gatyát egy halványan megvilágított helyen. Oldalt állj be. Tedd egymás mellé a lábad. A kép szempontjából hátul lévő lábad tedd kicsit hátrébb és rogyassz.
A gyatya miatt az első lábad körvonala nemfog látszani a hátsónak meg csak egy kis része. így lényegében másfél combot mutatsz, de a képen kettőnek látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!