Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Örülnétek velem? Lement az...

Örülnétek velem? Lement az első kg!

Figyelt kérdés

Tudom, tudom nem nagy eredmény, de másfél hete mértem magam utoljára. Azóta minden nap mozgok és kevesebbet eszek. Az első pár nap azért nehéz volt, de a 4-5. nap már hiányoltam szinte a mozgást. :D

Jól tudom, hogy egy hét alatt 0,5-1 kg fogyás a reális?

21l 159/62,3 (Másfél hete még 63,5)

2013. jún. 6. 07:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy!

Igen, annyi a reális, teljesen jó ütem, egészséges, és ha mozogsz, a bőröm sem lesz plötty.

Gratulálok:)

2013. jún. 6. 07:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Hajrá kiscsaj! :)
2013. jún. 6. 07:16
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
annyi egy szarással is lemegy.
2013. jún. 6. 07:34
 4/11 anonim ***** válasza:

kb 10 nap alatt - 1 kg nagyon renden van.

Csak így tovább!

2013. jún. 6. 07:35
 5/11 Andizsuzsi ***** válasza:
:) :) :)
2013. jún. 6. 09:03
 6/11 anonim válasza:
Gratulálok! Hidd el, ez is nagy eredmény, ne akarj túl gyorsan lefogyni, mert akkor nagy az esélye, hogy vissza hízod, amit leadtál. Csak így tovább!! Lassan, de biztosan!
2013. jún. 6. 10:49
 7/11 anonim ***** válasza:
milyen étrend milyen mozgás? beszállhatok? hasonló paraméterekkel csak alacsonyabb vagyok és picivel könnyebb
2013. jún. 6. 13:54
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatásokat! :)

Az étrendemen egyelőre csak annyit változtattam, hogy többet iszok és kevesebbet eszek (pl. reggelire csak egy szendvics, ebédnél nincs repeta, ha unatkozom, akkor nem eszek, csak rágózok stb.), aztán majd alakul tovább, csak hirtelen nem akartam átállni, mert azt nem bírtam volna. Mozgásra pedig Péntek Enikő tornáit választottam, nagyon kemény. :) Először csak a Zóna lightot, mert először nem bírtam végig, de már megy, szóval majd váltok.

Majd írd meg idővel, hogy te hogy haladsz! :)

2013. jún. 7. 07:02
 9/11 A kérdező kommentje:

Második kg majdnem. :) Wohooo, haladok. :D

61,4 :D

2013. jún. 15. 06:14
 10/11 anonim ***** válasza:
ennek örömére tegyél föl egy fényképet.
2013. jún. 15. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!