Hatásos fogyás gyorsan?
Figyelt kérdés
Kevés idő alatt szeretnék lefogyni. ( nem napok alatt ) Tudtok olyan módszert amivel gyorsan lehet fogyni és nagyon meglátszik? Kegyetlen egésségtelen tippek is jöhetnek! Csak ha tudsz akkor írj, és nem kérek kioktatásokat.2016. márc. 13. 19:39
1/1 anonim válasza:
Ok. Kioktatás nélkül. Ezzel annak idején 4 hét alatt 13 kg ment le.
Napi egy alma, vagy egy müzliszelet, rengeteg citromos víz, édesítős kávé.
Emellett napi 40 perc Bíró Ica DVD.
Gondolom, az már nem érdekel, milyen ronda lett tőle a testem az izomveszteség és a megnyúlt bőr miatt, hogy emiatt csak hosszúujjú felsőben és hosszúnadrágban mehettem utcára. Gondolom az se, hány hét alatt kezeltek ki az emiatt keletkezett gyomorhurutomból, ahogy az sem, hogy ugyanennyi idő alatt szedtem vissza kevés kaja mellett a másfélszeresét, csak az elvesztett izom helyett zsír formájában.
Hajrá, ha annyi eszed van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!