A masszázsöv tényleg csökkenti a narancsbőrt?
Szerintem nem.ezek a gépezetektől csak a testedet rontod el.80 éves korodra nagyon hamar ráncosodsz majd.Szerintem legalábbis.
üdv:egy 12 éves lány
Ne haragudj, de nem hinném, hogy egy 12 éves lány valaha is használt ilyen gépet.
Engem nem a jövőbeni hatása érdekel, hanem az, hogy csökkenti-e a narancsbőrt. Olyan írjon akinek van tapasztalata az ilyen övekkel kapcsolatban.
Mostanában kezdtem el tornázni fitness dvd-kre, szóval nem az a típus vagyok aki a tv előtt ülve várja a csodát.
Csak egyszerűen az étrenden való drasztikus változtatás nem nekem való. Meg hogy 15 percen keresztül saját magam masszírozzam a problémás területet, na hát nekem ahhoz nincs türelmem.
Nekem is van,önmagában nem túl sokat ér.
Én úgy szoktam,hogy fürdés után bekenem magam valami jó kis krémmel,fólia rá a masszázsöv és közben forró zöld teát kortyolgatok.Így annyiban segít,hogy a krém mélyebbre jut(az én övem szaunás is).Így tényleg szépít valamennyit a bőrőn,de nem túl drasztikusat.
A kávézacc tényleg jó megoldás,de nekem a futás-hideg-meleg váltózuhany az igazi a problémás területekre.
Sok sikert:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!