A Seven masszázsöv tényleg csökkenti a narancsbőrt?
Én nem fogyni akarok vele, tudom hogy arra nem jó, szoktam tornázni (aerobic), tervezem a futást és biciklizést is, szóval nem chipset zabálva várom a csodát, de más oldalon olvastam, hogy ezzel az övvel fogyni csak néhány hozzászóló fogyott, de írtak olyat, hogy a narancsbőrt eltünteti, vagy legalább csökkenti, és azt senki nem cáfolta meg. Elvégre masszíroz, és állítólag a narancsbőr csökkentését a sok víz meg a helyes táplálkozás mellett gyorsítja a napi 10-15 perc masszázs.
Szóval van itt valaki (vagy valaki akinek van olyan ismerőse), aki rendszeresen használta és csökkent tőle a narancsbőre?
Jelentéktelen változást hosszú idő alatt eredményezhet.
A narancsbőr ellen a mozgás közben végzett vácumos kezelés segit, ha melegterápiát is kapsz közben. Nem csigázlak tovább, ez a Hypoxi trainerben való kezelés.
Igaz nem olcsó, de arra találták ki, hogy rendbe tegye azt a testtájat, amit csak végtelen sok torna, és diéta árán lehetne egyébként! Mi ezzel foglalkozunk, nem kevés tapasztalattal. Az ország majdnem minden pontján találsz ilyen szalont, de csa akkor menj be ha valakitől tudsz információt kérni, hogy ott tudják-e kezelni a gépet, mert a gép jó, de nem mindenütt képzett a személxzet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!