145 kiló vagyok, hogy tudok a leghatékonyabban lefogyni?
A cél 80 kiló.
Két 4 hónapos babával vagyok itthon, így mindenképp itthoni mozgás forma érdekel.
Jelenleg a vitál konyha ebedjet rendelem ez kb 400-500 kalorias főétel ezek alltalaban zöldség csirkével. Ezen kívül reggelizem es este 6 kor vacsorázom.
Akkor abonettet es zöldséget kis felvágottal.
Orvossal beszéltem, konkrétan megalázott úgy hogy nem szándékozom az orvos dolgot erőltetni.
Milyen tanácsokat tudnátok adni?
Es a kalória bázist használom es írom.
Hat a fozes re kb napi 1 orad mar csak van sokkal jobb amit magadnak csinalsz es megfozheted az egesznapi adagot
Bar a csirke feldolgozasa fozes se egy keves ido de meg eri idot szakitani ra
Egy 7 hónapos ikerparral nem egyszerű össze egyeztetni a dolgokat ezért sokszor nincs idom főzni.
Ezek az ételek le vannak vezetve hogy miből mennyit tartalmaznak(zsír, szénhidrát, fehérje) így tudom.
A könyveket köszi megnézem. Egy szoba biciklit beszerzunk.
Köszönöm a többi tanácsot is.
google: könnyen gyorsan diétás ételek ?
kiad ezret.
ne mond hogy erre sincs idő.
akkor tornázni lesz? ja arra se.
csirkétől egy idő után már a falat fogod kaparni!
jön a jó idő, sétáljatok sokat! ne kezdj el vadl sportolni, ilyen súlyfelesleget simán mozgatni is nagy munka, eleinte bőven elég. egyél tisztán, kerlüd a lisztet, cukrot, olajban sült ételeket.
kezdetnek ennyi elég.
segítsetek légyszi a projektemmel, és töltsétek ki ezt:
köszi!
Én a helyedben nem ennék semmit amiben liszt és tej van.Ennék: tojás,zöldségek (krumpli kivételével ) ,sovány és zsírosabb húsok egyaránt,tengeri halak. Főzni kókuszzsíron vagy jó minőségű állati eredetű zsíron,kacsa,liba a legjobb. Köretnek maximum rizst ebédre .
Gyümölcs és magvak mértékkel .
És kellene egy hozzávetőleges kalória,ch ,zsír és fehérjeszükségletet számolni,majd vezetni is minden nap,miből mennyit fogyasztasz. Ilyen túlsúlynál biztos vagyok benne,hogy szükséges .
Cukrot lecserélni édesítőre ,inni csak vizet .
A mozgást biztosan nem erőltetném amíg nem lennék maximum 120 kiló . Csak sétálni tempósan,de ez a maximum. Magasságot nem írtál,de veszélyes is lehet ,nem is birod,és a kedved is elmegy tőle .Már ilyen súlyzós,vagy biciklis edzésekre gondolok..szerintem ne!Még ne..
Én egyet értek a kajarendeléssel,szerintem jól teszed.Viszont ha az ebéd 500 kalória,akkor még 1000 kalóriát osszál szét 3-4 étkezésre,1500-nál kevesebbet ne egyél egy nap.Én abonettet nem ennék este,helyette inkább túrót vagy tojást.Mozgásnak egyelőre szerintem elég lenne,ha napi egy órát gyalogolnál a gyerekekkel,ha egyedül le tudod őket vinni babakocsival.Én addig nem híztam,amíg kicsi volt a fiam,és napi egy órát gyalogoltam vele gyors tempóban.
Én ugyan kevesebb vagyok nálad,de szerencsére a fiam már ovis,így én személyi edzővel kezdtem mozogni múlt héten.Túl vagyok millió sikertelen diétán,próbáltam egyedül edzőterembe járni,de mindig feladtam.Most viszont tetszik a mozgás,és biztos,hogy elmegyek,már csak azért is,mert nem kevésbe kerül.
Ha otthon akarsz mozogni,akkor nekem régen a Norbi kick-box edzés jött be,mert nem kellett benne ugrálni.Ha jól emlékszem 40 perces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!