Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért jön vissza rám ilyen...

Miért jön vissza rám ilyen sok egyetlen vacsora miatt?

Figyelt kérdés

Mióta fogyózom, átlag heti 1 kg lemegy.

Most volt egy családi ünnepség, ahol kivételesen normális adagot vacsoráztam. Nem ettem magam degeszre, de ettem 1-2 szem pogit, sült húst, tojássalátát, kis krumplit hozzá, ittam 100%-os gyümölcslevet és ettem egy szeletet a szülinapi tortából.

Ez volt szombat este.

Hétfőn 1,5 kg-al mutatott többet a mérleg.

Normális, hogy egy vacsitól ennyi visszajön?

2016. márc. 1. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Jesszus, a súlyod alapból 1-3 kilót változhat bármiféle hízás/fogyás nélkül.
2016. márc. 1. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Az a kaja sulya...
2016. márc. 1. 11:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert visszatöltődnek a glikogénraktáraid a cukortól = pogácsa, krumpli, cukros gyümölcslé, torta.

Ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy zsírt szedtél fel, hanem hogy az izmaidba visszatöltődött a cukor, ez a glikogén.

Erre szükség van, mert ha lemeríted az izmaid+májadban a glikogént(tárolt cukor), akkor az izmaid sorvadnak=cukorrá bomlanak, ami a legnagyobb baj.

Normális is lehet, hogy ennyivel több vagy, illetve elég meginni 1,5L vizet és máris több vagy 1,5 kg-val.

Nem a mérleg által mutatott szám a lényeg, hanem a zsír izom arány. Testtömegszázalék.

2016. márc. 1. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Megkötött víz.
2016. márc. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!