Ezt végig lehet csinálni szerintetek? Mennyire spártai?
Ezt a 3 napos tisztítókúrát szeretném megcsinálni csak nem tudom hogy lenne e értelme meg egyáltalán hogy túl lehet e élni :D ti mit gondoltok? Ki lehet bírni ájulás szédülés stb nélkül?
Én sem hiszek benne, hogy kellene ilyen, a test méregtelenít normál evés mellett is.
De, spártai, 3 napos totális böjtöt simán kibír az ember, de ez kegyetlen, éhenhalnék a gyümölcsök mellett, a só pedig alap, ha tojást eszem.
Hát én szerintem meg nem spártai, simán ki lehet bírni, de azt én sem tudom mi értelme van. Mert ha pl. második nap betolsz 5 kiló banánt csak ebédre, akkor nem sokra megy az ember...
Az ilyen "nem eszünk" kúráknak amúgy egyetlen értelme lehet szerintem, amikor az emésztőrendszert akarjuk kicsit kipucolni, kímélni. Pl bélfertőzés után is max kekszet rágcsálsz teával pár napig, míg helyre nem áll minden.
Mondjuk ez a sok fehérjével pont erre sem jó, mert terheli a bélrendszert.
3 nap alatt fehérje nélkül sem lehet kilónyi izmokat lebontani, szóval nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!