Mi baja lehet a vádlimnak?
Figyelt kérdés
Ahogy megyek vagy elég csak befeszítenem rögtön azt érzem, hogy bele áll a görcs. Azt hiszem valami ásványianyag hiányom lehet, csak nem tudom melyik. Azért kellemetlen ez nekem, mert ma tornázni is szeretnék, de ha már attól is görcsöl ha felállok, akkor így nehéz lesz. A koffeinhez lehet köze? Úgyis pár napja elkezdtem kávézni, ezelőtt nem ittam és nem is volt ilyen problémám.2010. ápr. 1. 08:18
11/11 anonim 

válasza:

Kérdés, hogy ha egyszer erre rászoksz, akkor meg tudsz-e állni pár hétnél. Pár hét valóban nem csinálna bajt, ha figyelsz a folyadékbevitelre, de ha azt gondolod, hogy ez működik, akkor lehet, hogy rá fogsz szokni, a káros hatásai meg esetleg évek hosszú távlatában jelentkeznek majd, nem azonnal, és így a közvetlenül bekövetkező fogyás veszélyesen vonzó lehet.
Ezért mondtam, hogy szerencsés vagy, mert egy vádligörcs kapcsán máris mennyi minden kiderült, a vádlinál sokkal fontosabb dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!