Hogy csináljam az edzést?
Heti hányszor kéne edzőterembe járnom, hogy felszedjek 4-5 kilót, ha nehezen hízok? Mit használjak, miből mennyit csináljak?
Tömegnövelőt kell innom?
kismillió testépítős oldal van.
pl:
Ha nem eszel elég húst, akkor kell tömegnövelő, de az drágább.
Ha most kezded, akkor elég heti 2x kezdő edzésterv. Az ,hogy miből mennyit csinálj, milyen gyakorlatokat, milyen sorrendben ezer dologtól függ. Ha magadtól nem megy, akkor vedd igénybe szakember segítségét.
Tömegnövelő helyett az egész napos étrended kellene rendbe rakni.
Nem csak az alkalmak száma számít ám... :)
Szerintem a nehezen hízás és az izomépítés sebessége nem korrelál valami erősen... De még nem tudtam kitapasztalni, majd ha tömegelek, meglátom ;) Világéletemben igen lassan tudtam csak hízni rengeteg evéssel is, izmot nyilván sokkal gyorsabban megy, ha egyszer megteszem érte, amit kell.
Keress teljes testes edzésterveket, gyakorlatokat, olvass egy csomót s persze döntsd el, tapasztald ki te. A te egyedi esetedre kell megtalálnod a megfelelőt.
Tömegnövelőt teljesen felesleges innod, inkább egyél.
Aki azt írta, hogy ha kevés húst (fehérjét) eszel, akkor kell ez a cukor, az nem tudja, mit beszél. Hús speciel nem is kell, fehérje kell elég, s ha azt nem tudod bevinni normál ételből, akkor fehérjepor.
Ha eleget tudsz enni, akkor tömegnövelő nem kell, de amúgy sem értjük a testépítésben sem, hogy minek az, olcsóbban is lehet cukrot venni és lenyomni s azért valami értelmesebb energiaforrás jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!