Miért nem fogyok?
Tudom hogy ez nem egészséges tisztában vagyok vele, de most azok írjanak akik tényleg tudnak valamit segíteni :/
Nos 2 éve 15 kilót fogytam 3 hónap alatt, mégpedig úgy hogy egyszer ettem egy nap, közbe tornásztam este, vagy bicikliztem.
visszajött egy 7 kiló mivel ez az a yoyo effektus sajnos.
Most neki álltam megint 2 hete tartom, mivel fotózásra megyek, és így nem tetszem magamnak az 55 kiló volt a tökéletes, 2 egyetemre járok plussz gyakorlat tényleg semmi időm konditerembenmenni...
Eddig szépen ment le, aztán most egyik nap 5 dekával többet mutatott de nem értem mikor ugyan annyit eszek .. igaz menstruálok 4. nap de ma is többet mutatott.
Legyek erős és megindul ? Vagy most tényleg a menstruáció miatt nem megy? 2 éve ment most miért nem ?
"Eddig szépen ment le, aztán egyik nap 5 dekával többet mutatott..."
Jesszusom...
Nálam menzesz alatt két kilóval is többet mutat a mérleg.
Amíg a centi és a tükör jelzi a változást, nem érdekel, mit mutat a mérleg. ;)
Ha valóban leállt a fogyás, azt okozhatja a fogyás módja miatt az anyagcsere belassulása is.
Menj el kakilni és kevesebb fog mutatni egy kilóval.
Na de ebből is látszik, hogy az észt nem a diplomával osztják :) Neked kettő is lesz, és mégis hülye vagy.
köszönöm a válaszokat :)
mondtam, hogy tisztában vagyok ezzel a fogyással.. de minél előbb kellene.
De ha tisztában vagy vele, és minél előbb kellene, akkor miért olyan módszert választottál, ami belassíthatja az anyagcserét, és amit később visszaszedsz?
Én már 10 hónapja ezen dolgozok, és még legalább fél év hátravan, mire elérem a célt. De tudom, hogy utána így is maradok. Ez az, ami mindennél többet ér, nekem legalábbis. :)
Ingadozik a testsúly, főleg menseskor gyakori a vízvisszatartás. De 1-2 kiló ideoda bármikor megtörténhet, ez nem jelent semmit.
A jojó nem törvényszerű, csak vigyázni kell. De én se koplalnék, az nem jó módszer. Gondolom, koplalsz, bár erről nincs adat, napi egy evéssel is lehet enni többezer kcal-t.
Egyél normálisan, fogyj le egy épeszű, egészséges szintre s tartsd meg. Rohamkoplalásoknak semmi értelme, lefogyhatsz, de minek sokkolod a tested-lelked kockázatos és nem kiegyensúlyozott módszerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!