Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bármit teszek nem fogyok?

Bármit teszek nem fogyok?

Figyelt kérdés
171cm 60 kg vagyok. Elvileg jó a súlyom de nekem nem tetszik, van fölösleges a hasamon és a combjaimon. Már kipróbáltam mindent de én még koplalással sem fogyok! Hallottatok már ilyet? Egyszerűen nem értem. Pedig tényleg nem 30kilót akarok leadni csak egy 5öt.
2016. febr. 15. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze az a legnehezebb, koplalással nem is biztos hogy lemegy, főleg ha nincs rajtad izom. Mondjuk nem értem miért akarnál fogyni.
2016. febr. 15. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy jóü súly meg rossz súly!

Max jó testzsír százalék és rossz testzsír százalék!

[link]

[link]

2016. febr. 15. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez esetben ne fogyni akarj, hanem izmosodni. Koplalással nem is fogsz fogyni. A zsíros ételeket kerüld el, a szénhidrátoktól meg ne félj, nem a kenyértől hízik el az ember... Nézz meg pár low fat high carb vegánt, napi 300-500g szénhidrátot esznek, és mégis vékonyabbak, mint a húszabáló, tejivó emberek. (a tejtermékekben növekedési hormonok vannak, amik automatikusan zsírba mennek, míg a szénhidrátok sokkal nehezebben fognak elraktározódni) Azok akik szénhidrátszegényen kezdenek el étkezni, az első 1 héten "leadnak" 5kg-t... Az igazság, csak annyi, hogy 1g szénhidrát megköt 3g vizet, aminek köze sincs a hízáshoz/fogyáshoz.
2016. febr. 15. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig inkább a szénhidrátot mérsékelje, a zsírból egyen többet és nézze meg az elhízott vegánokat (vannak olyanok is) és a fitt, izmos ketózókat :D

De ilyet komolyan nem szoktam írni, hisz mit tudom én, hogy a kérdezőnek mi felel meg? Jó a sok és a kevés szénhidrát is, ugyanez a zsírra, csak az adott embernek feleljen meg s legyen rendben a tápanyagbevitele.

Koplalással kénytelen fogyni a test, szinte minden tapasztalat ezt mutatja, de én is hallottam már trükkös egyedekről, akiknek rövidebb távon ez se jön be (nyilván hosszabb távon ő is lefogyna, a testnek valahonnan kell energia, ha nincs étel, önmagát bontja, ez világos. emlősök vagyunk, ráadásul hibernálódni sem tudunk, lecsavart anyagcserével is sok energiát igénylünk).

Kérdező, szerintem egyél rendesen és mozogj többet. Annak az energiaigényét is szedni kell valahonnan, az anyagcserelassítás is nem ér sokat, amúgy meg a mozgás gyorsíthatja is az anyagcserét...

De az étrenddel is bizonyára lehet még variálni, annyi minden be tud kavarni. Egyeseknek még az alvásmennyiség is...

2016. febr. 15. 19:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Pedig combra, kicsit fenékre is viszonylag izmos vagyok. A belső combom viszont összeér,az zavar a legjobban.
2016. febr. 15. 22:52
 6/7 anonim válasza:
Azért azt vágod, hogy genetika is a belső comb?! A húgom 50 kg (farmerben, pulcsiban, ebéd után), de összeér neki..szerintem egyáltalán nem csúnya. Ilyen alkat vagy, ez van.. 171 cm-hez a 60 kg pedig több mint jó! Inkább izmosodj, ha zavar, de fogyózni tök fölösleges, koplalni meg pláne;)
2016. febr. 16. 12:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm nektek!
2016. febr. 16. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!