Bármit teszek nem fogyok?
Szerintem pedig inkább a szénhidrátot mérsékelje, a zsírból egyen többet és nézze meg az elhízott vegánokat (vannak olyanok is) és a fitt, izmos ketózókat :D
De ilyet komolyan nem szoktam írni, hisz mit tudom én, hogy a kérdezőnek mi felel meg? Jó a sok és a kevés szénhidrát is, ugyanez a zsírra, csak az adott embernek feleljen meg s legyen rendben a tápanyagbevitele.
Koplalással kénytelen fogyni a test, szinte minden tapasztalat ezt mutatja, de én is hallottam már trükkös egyedekről, akiknek rövidebb távon ez se jön be (nyilván hosszabb távon ő is lefogyna, a testnek valahonnan kell energia, ha nincs étel, önmagát bontja, ez világos. emlősök vagyunk, ráadásul hibernálódni sem tudunk, lecsavart anyagcserével is sok energiát igénylünk).
Kérdező, szerintem egyél rendesen és mozogj többet. Annak az energiaigényét is szedni kell valahonnan, az anyagcserelassítás is nem ér sokat, amúgy meg a mozgás gyorsíthatja is az anyagcserét...
De az étrenddel is bizonyára lehet még variálni, annyi minden be tud kavarni. Egyeseknek még az alvásmennyiség is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!