Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mem tudom elfogadn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mem tudom elfogadni a helyzetet bármit teszek csak ő jár a fejemben.

Figyelt kérdés
Gyerek korunk óta ismerjük egymást 23 éves vagyok ő fél évvel idősebb tőlem A párom elhagyott3 hete,1 évet voltunk együtt. Tisztába van vele, hogy mit érzek iránta, ő is szeret engem mondta is és a tudtomra is adta. Messzire költözik tőlem 3 hónapon belül, mégis azt mondta vissza jön hozzám, de most egyedül kell hogy legyen. Nagyon szeretem, nem kérdés, hogy várok rá, de valahol mégis félek, hogy elveszítem.

2016. febr. 4. 01:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Én odamennék hozzá, és egy boldog 3 hónapot kérnék :) hamár elmegy ...
2016. febr. 4. 04:52
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mi a kérdés? Már eldöntotted, hogy nem tudod elfogadni a helyzetet. Mondjuk azt sem értem, hogy miért akar egyedül lenni, ha szeret, valószínűleg nem hisz a távkapcsolatban.
2016. febr. 4. 06:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem biztos hogy nem kéne egy velem egyidős, ennyi idő után bizonyára unalmas nő. Ott a sok bevállalós tizenéves jócsaj. Én élvezném az életet!
2016. febr. 4. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!