Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem hajlandó elfogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandó elfogadni ezt a helyzetet? Így hogyan legyek vele?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Elég nagy családból származom, 3 bátyám és 2 húgom van. Na meg egy kisöcsém, most lett 2 éves. Jól élünk, mindenünk megvan. De anyámnak sokkal fontosabb a munkája, mint a kisöcsém. 3 hónappal ezelőttig dajka vigyázott rá minden délután. Most már amikor csak időm van én vagyok vele. De észrevettem, hogy szinte semmilyen kapcsolata nincsen anyámmal és a nagyobbik tesóimmal. Én elég sokat vigyáztam rá, de amikor velük van, akkor nyugtalan, és nagyon sokat sír. Persze ennek lehet más oka is, de szerintem nagyon közrejátszik hogy anyámat szinte egy héten 3 órát látja. A barátommal most leszünk együtt 5 hónapja. Amíg nem vigyáztam minden nap én a kicsire minden rendben volt. De most már mindig amikor hív, tök gúnyosan kérdezi, hogy na és mi van a Marcikával? Meg amikor találkozunk, csodálkozva rámnéz, jajj a kiscsávót hol hagytad? Aztán beszéltünk is már róla, hogy őt zavarja hogy ennyit vigyázok rá, mert így rá nincsen időm. De pedig, próbálom úgy beosztani hogy mindenkinek jó legyen. A kisöcsém se úgy nőljön fel hogy egy vadidegen nevelte, és a páromnak is megfelelő legyen. De valamiért nem tudja elfogadni. Most mi tévő legyek? Miért nem tudja elfogadni? Amikor vele vagyok sosincs velem a baba. Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 10. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon önzö a btod. Föleg ha komolyan gondoljátok ezt a kapcsolatot, a helyedben nagyon elgondolkoznák ezen a hozzáálláson. ( Ha csak du-ni vagytok együtt, akkor nem sulyos szempont.)
2012. máj. 10. 17:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Húha, nehéz kérdés!

Téged is értelek, meg őt is. Egyfelől a szüleitek kötelessége lenne, hogy neveljék a srácot, nem a tiéd. Így ha a barátodat nélkülözöd, az szerintem jogos - az ő részéről -, hogy hanyagolva érzi magát.

De nehéz családi szitukba beleszólni, én szerintem előbb-utóbb elunnám ezt. Pedig én is szeretem a családom, de nem tudnám elviselni, hogy teljesen hanyagolva vagyok a testvér miatt, még ha jogosan is. Inkább kiszállnék, mert megváltoztatni semmit sem tudok.

21L

2012. máj. 10. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:

idősebbik testvéreid miért nem vigyáznak rá?

ne te legyél már az anyja mindig (elég szomorú helyzet)

próbáltatok már együtt vigyázni rá?:P mikor alszik, egy kis szex vagy mittudomén :D nem kell a nap 24 órájában vigyázni rá. vagy igen?:O

2012. máj. 10. 17:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem,délelőtt én melózok vagy suliba vagyok, addig mamával van vagy a dajkával. Apánk nem velünk él, semmilyen kapcsolatunk nincsen vele. Én maximum 3-4 től vigyázok rá, de persze nem minden nap. Van hogy a barátommal vagyok délutántól reggelig. Egyáltalán nem hanyagolom el, max annyi hogy nem vagyunk együtt egy héten minden nap, max 3-4 napot, délután vagy reggelig. De vigyáztunk már rá együtt is, amikor nálunk volt, úgy éreztem nincsen vele baja. Próbálom úgy alakítani, hogy minden rendben legyen. De ezek szerint nem megy.
2012. máj. 10. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Talán még nem akar apa lenni. Előfordul. Inkább hagyj valamit az öt másik testvéredre is az öcséd neveléséből.
2012. máj. 10. 18:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha rájuk tudnám hagyni, megtenném. A bátyáim arra is alkalmatlanok hogy normálisan megfogják. A nagyobbik húgom is van vele nagyritkán, a kisebbik meg még kicsi hozzá. Sajnos.
2012. máj. 10. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:
én a barátnőmmel hetente 3x találkozunk és nem egész napra... egész nap a nyakadon akar lógni a fiú?:O értse meg, hogy ez a helyzet, te próbálsz ellene tenni :S
2012. máj. 10. 21:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik, hogy szerintem azért nem kéne egész nap egymáson lógni. Ő amikor megy haza melóból és otthon vagyok bejön, és nehezteli hogy a Marcival vagyok...holott tudja, hogy aznapra nem beszéltünk meg semmit, és valószínűleg azért, mert aznap a kicsivel vagyok. Vagy haverjaival van,és csak úgy beugrik, mert miért ne, három haverjával, és elvárja hogy hagyva csapot papot akkor rögtön vele vagy velük foglalkozzak. Egyáltalán nem érzi a helyzetet. De volt már olyan is, hogy nálunk volt délután,(megbeszélve, szóval tudtam róla,)kimentünk a konyhába, és mondjuk ott volt a dajka a Marcival, kivettem az etetőből 3 percre, és kb meggyilkolta a szemeivel...ezeket nem egészen tudom ilyenkor hova rakni :S
2012. máj. 11. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!